Falub, „U” Cluj: „Ăștia suntem, dacă vă așteptați să dominăm vă înșelați. Meritam victoria”

Adrian Falub, antrenorul Universității Cluj spune că e nevoie de întăriri din iarnă și că dacă va rămâne antrenor va trage linie și va restarta lotul. Despre meciul cu Ripensia Timișoara, încheiat 1-1, acesta a spus că echipa sa merita victori, iar cele trei puncte ar fi scos echipa din zona fierbinte a retrogradării. Pentru „U” Cluj vine o perioadă în care urmează meciuri din trei în trei zile după meciul cu Sportul Snagov de duminică, de la ora 14.30.

Ăştia suntem la momentul ăsta. Nu e o întâmplare că echipa avea 5 meciuri la rând fără victorie când am ajuns eu aici. Astăzi am avut ocazii mai multe şi puteam câştiga, dar cred că e un rezultat echitabil. Dacă luam cele 3 puncte ieşeam din zona retrogradării. Acum acesta e primul lucru pe care trebuie să-l facem, trebuie să ieşim de unde suntem, pentru că nu e o întâmplare că am ajuns pe penultimul loc cu acest lot. În iarnă vom vedea unde s-a greşit şi vom repara ce s-a făcut greşit în vară„, a spus Adrian Falub.

Vă oferim declarațiile complete ale lui Adrian Falub:

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *