Dan Petrescu, înainte de meciul cu Craiova: ”Îi rog pe fanii CFR să vină la meci în număr mare, ne ajută”

CFR Cluj are meci important cu CSU Craiova sâmbătă pe stadionul ”Constantin Rădulescu”. Un singur jucător e accidentat, Peteleu, restul lotulului este valid.

”Nu știu dacă e mai puternică Craiova, dar ce e important e că au adus jucători mulți, atacanți mai ales, e clar că și experiența lui Pițurcă e importantă, și sunt convins că meciul va fi pe muchie de cuțit, așa cum au fost toate cu Craiova, o victorie la un gol sau egal, așa au fost toate meciurile„ , a spus antrenorul Dan Petrescu.

El și-a reluat criticile la adresa regulii FRF care îl obligă să titularizeze doi jucători Under 21. ”Eu merg pe continuitate, nu poți să joci așa, eu vroiam joi și duminică cu aceași echipă, să merg la Rennes cu aceeași echipă, rodată”, a comentat Petrescu.

Să vină lumea la stadion

Dan Petrescu își dorește o atmosferă frumoasă la meci și a chemat publicul la stadion

”E important să vină lumea la stadion, chiar chem lumea la stadion, e sâmbătă seara, duminică e liber, vedeți ce frumos a fost cu acei copii la național. Eu îmi doresc spectatori, nu fără spectatori, noi în fond fără spectatori ce suntem. E ceva fantastic regula asta UEFA cu copii la meciurile cu stadion suspendat, îi felicit, să trimit copii ăia la meciurile CFR, așa vom avea și noi stadion plin”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj-CSU Craiova e sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul din cartierul Gruia în direct la DigiSport1, LookSport și Telekom.

Toate declarațiile lui Petrescu sunt aici:

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *