Falub, ”U” Cluj, despre venirea lui Daniel Stanciu: ”Cât timp eu sunt manager sportiv la Universitatea eu iau deciziile”

Antrenorul lui „U” Cluj, Adrian Falub, a solicitat astăzi o întâlnire cu mass-media pentru a-și spune punctul de vedere despre situația de la echipă din ultima perioadă, un egal și un eșec în deplasare, precum și despre zvonistica lansată de presa centrală că ar putea fi debarcat și va veni Daniel Stanciu manager în locul său, impus de… FRF.

„Venim după o perioadă foarte grea. Meciuri din trei în trei zile. Acum se văd caracterele, acum arăți dacă ești fotbalist. Cu Mioveniul e meci greu, sunt singurii neînvinși, nu va fi ușor. Dacă aș putea aș intra și eu în teren. Cu Sporting Snagov a fost un meci foarte dificil datorită condițiilor de acolo, totul e ostil, dar am scos un punct. La Constanța am greșit. Am mai spus ăsta e lotul făcut în vară cu acești jucători defilăm. Nu voi renunța să lupt să duc pe „U” în Liga 1, cât timp sunt la Universitatea. Și cât timp sunt manager sportiv eu iau deciziile aici, i-am spus și președintelui Radu Constantea. Eu am semnat un contract, am o înțelegere clară, eu i-au deciziile sportive la club, la echipă, în rest nu mă interesează ce s-a vehiculat în media”, a spus Falub.

Întrebat cu cine ar prefera să lucreze, cu Daniel Stanciu, despre care s-a scris că a negociat săptămâna asta la Cluj cu conducerea clubului, sau cu Octavian Abrudan ca manager, și el în calitate de antrenor principal, Falub a răspuns:

„Eu am lucrat cu Daniel Stanciu, e un tip ok, îl cunosc, e un profesionist. Dar repet, eu sunt acum la ”U” și eu iau deciziile sportive cât timp lucrez la acest club. Pe Tavi Abrudan îl iubesc, este trup și suflet alături de Universitatea”.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *