Daniel Stanciu nu mai vine manager la „U” Cluj

Omul de fotbal Daniel Stanciu nu mai vine manager la „U” Cluj, au declarat surse pentru Sportul Clujean.

Negocierile la cel mai înalt nivel, dintre Stanciu, conducerea lui „U” prin președintele Radu Constantea, primarul Boc și alți oameni influenți au eșuat datorită pretențiilor exagerate ale lui Stanciu. Sursele spun că acestea au fost chiar ofensatoare.

De altfel, Daniel Stanciu a și declarat pentru site-ul Actual de Cluj.ro că nu va veni la Universitatea, dar el a negociat la Cluj săptămâna aceasta.

Stanciu nu a fost prezent nici la meciul „U” -Mioveni, 2-2. Ultima oară, acesta era oficialul lui Csziksereda. La „U” s-ar fi discutat venirea sa din rațiuni de imagine și apariții live la televiziunile naționale de sport, unde „U” e efectiv inexistent.

De altfel, președintele clubului Radu Constantea refuză aparițiile publice, acesta nefiind văzut nici la sărbătoarea Centenarului organizată vineri de Asociațiile de suporteri ai lui „U”.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *