Andrei Burcă: „Ce am simțit în aceste luni de când am venit la CFR cred că este visul oricui se apucă de fotbal”

Fundașul CFR-ului, Andrei Burcă, a prefațat partida de luni, 28 octombrie, cu Poli Iași, la Botoșani, și a susținut că echipa sa își dorește să termine returul Ligii I și să revină din nou în Champions League.

Despre victoria cu Rennes

„Cred că cel mai important este rezultatul, ne-a interesat să nu pierdem acest meci pentru că ne dorim să ne calificăm în primăvara europeană. Considerăm că am fost peste adversari, în repriza a doua ne-am relaxat puțin după al doilea roșu al lor.

Avem mult de muncit pentru că nu trebuie să se mai întâmple ce s-a întâmplat în repriza a doua.

Este o victorie în deplasare în Europa, nu cred că este foarte ușor, sunt echipe foarte bune, toată lumea spunea că este cea mai grea grupă din Europa League”, a declarat fundașul CFR-ului, Andrei Burcă, într-o conferință de presă.

Despre criticile primite de CFR după victoria cu Rennes

„Respectăm și ascultăm ceea ce spun alte persoane din fotbal, dar importante sunt cele trei puncte și mă bucur că echipa
a câștigat”
, a mai precizat Burcă.

„Mă bucur că jucăm la Botoșani pentru că nu este aceeași atmosferă cum ar fi fost la Iași, vrem să terminăm și turul și returul pe primul loc. Ne dorim să fim campionii României din nou și să mergem în preliminariile Champions League. Ni s-a promis că săptămâna viitoare o să intre banii, dar acum suntem focusați pe meciul cu Iași”, a mai spus fundașul campioanei.

„Sunt suporteri loiali și o parte vin pe stadion, mai ales la meciurile din Europa, dar acum trebuie să jucăm și să facem performanță pentru a atrage oamenii din Cluj la stadion.

Ce am simțit în aceste luni de când am venit la CFR cred că este visul oricui se apucă de fotbal. Trebuie să ii mulțumesc lui Mister și celor care m-au adus aici, am muncit foarte mult, am rămas umil și vreau ca CFR să fie doar un pas în cariera mea”, a spus jucătorul.

Despre națională și idolul său, Cristian Chivu, căruia Burcă i-a urat la mulți ani.

„E o senzație unică să joci pentru țara ta. Sper să mai fiu convocat și să și joc. Cristi Chivu este un idol pentru mine și cred că va rămâne mult timp în istoria României. Sunt bucuros pentru performanțele pe care le-a făcut. El a fost pentru un mine un reper, dar au fost alții pe care îi imitam”, a mai spus fundașul CFR-ului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *