Ioan Ovidiu Sabău, la EBS Radio: „U„ trebuie să se privatizeze altfel nu va face performanță”

Ioan Ovidiu Sabău, fost manager sportiv al lui ”U” a acordat un amplu interviu postului de radio EBS, care emite în muncipiile Cluj-Napoca și Dej, dar poate fi ascultat și pe internet. Interviul a fost acordat jurnalistului Ovidiu Cornea.

Sabău s-a referit la anii săi de la „U„, la cum s-a format la acest club, dar și la construcție clubului de după perioada patronatului lui Florian Walter, când clubul a devenit fundație non profit pentru că firma lui Walter a intrat în faliment.

Acesta spune că U trebuie să se privatizeze ca să ajungă să facă performanță.

””În primii doi ani, m-am ocupat intens și de aducerea sponsorilor. Mergeam la firme pentru a le convinge să vină cu bani în proiectul nostru. De multe ori latura sportivă rămânea în plan secund. Universitatea trebuie să găseacă un acționar privat și să treacă la el clubul, doar așa se va face performanță.

Despre responsabilitatea ratării promovării:

„Unele persoane au fost pregătite, în caz de promovare să iasă în față, dar pentru ratare a fost scos doar Ioan Ovidiu Sabău ca țap ispățitor. Acest motiv și multe altele au concurat la plecarea mea. Am fost singurul care și-a asumat ratarea promovării.”, a spus ”Moțul„. De asemenea acesta crede că e foarte greu ca ”U” să promoveze în Liga 1 la vară la cum arată jocul echipei în acest moment. 

sportulclujean

Learn More →

One thought on “Ioan Ovidiu Sabău, la EBS Radio: „U„ trebuie să se privatizeze altfel nu va face performanță”

  1. Horatiu Mihaiu octombrie 28, 2019 at 10:12 am

    Are mare dreptate. Însă este răspunzător de aducerea, ca antrenor, a unui personaj fară pregătire și atașament față de acest club! Soluția Mircea Cojocaru era la îndemână…Când toți suporterii îți spun că …”ești beat”, ar fi trebuit să îi crezi!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *