Marți, 29 octombrie, ziua în alb și negru la Cluj-Napoca!

Ziua de 29 octombrie 2019, marți, este una deosebit de importantă pentru întreaga suflare „studențească” căruia îi curge prin vene sânge alb-negru, Universitatea Cluj dispută două partide importante, la baschet masculin, respectiv la fotbal.

Astfel, de la ora 19:00, fanii sunt chemați la Sala Sporturilor „Horia Demian” pentru meciul pe care U-Banca Transilvania îl va disputa în etapa a 2-a din FIBA Europe Cup, împotriva formației bulgare BC Balcan Botevgard. Trupa pregătită de Vujosevic vine după succesul înregistrat în dublă manșă în primul joc european contra suedezilor de la Södertälje Kings.

De la ora 21:00 ne putem cu toții pe Cluj Arena, acolo unde FC Universitatea Cluj va primi vizita grupării bucureștene FCSB în optimile Cupei României.

Biletele pentru meciul FC Universitatea Cluj – FCSB, din „optimile” Cupei României, sunt disponibile online: https://tinyurl.com/yycellyv, dar le găsiţi şi în următoarele locaţii:

  • magazinul oficial FC Universitatea Cluj (situat lângă casele de bilete de la Cluj Arena, zilnic: 12:00 – 20:00)
  • standul clubului din Iulius Mall (zilnic: 10:00-22:00)
  • Cluj Arena (casele de bilete se deschid marţi, la ora 12:00)

Abonamentele pentru sezonul competițional 2019-2020 sunt valabile și pentru acest meci.

Biletele pentru galeria echipei FCSB se vor pune în vânzare în ziua meciului, începând cu ora 17:00, la casa de bilete de la Peluza Nord (situată lângă Someş). Preţul unui tichet în sectorul rezervat oaspeţilor este de 13 lei.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *