Înfrângere în minimum de seturi pentru voleibaliștii clujeni în fața Craiovei

Deși nu au practicat un joc rău în cele trei seturi, băieții de la U Cluj au cedat cu 0-3 acasă în fața echipei SCM U Craiova.

U Cluj a început în formula Someșan-Șoloc-Negrean-Nagy-Savan-Constantin și Popovici libero. Oltenii au replicat cu Suson-Lupu-Lică-Sestan-Olteanu-Jovanovic și Majstorovic libero.

Setul inaugural a fost echilibrat, niciuna dintre combatante neputând să se desprindă la mai mult de două puncte până la 16-17, de unde Craiova a preluat inițiativa și s-a desprins la 16-19, pentru ca mai apoi să reușească o serie de cinci puncte la rând (de la 18-20 la 18-24) și au închis setul la 19.

Dacă în primul set clujenii s-au ținut bine în mare parte a timpului, în actul secund nu au avut nicio șansă, diferența maximă fiind de 7 puncte în favoarea oltenilor, care au câștigat setul la 18.

Ultimul act al meciului a adus din nou echilibru pe tabelă, oaspeții distanțându-se inițial la 8-12. De aici „studenții” au revenit și chiar au preluat conducerea cu 18-16. Finalul a fost disputat, cu fosta campioană mai precisă pe atac, impunându-se cu 23-25.

Ștefan Someșan a fost cel mai eficient jucător clujean cu 10 puncte, urmat de Natan Savan (9), Vlad Negrean (8), Csaba Nagy (7) și Marius Șoloc (6).

Din tabăra cealaltă s-au remarcat Laurențiu Lică (14 puncte), Ștefan Lupu (12), Filip Sestan (11), Răzvan Olteanu (9), Stanislaw Wawrzynczyk (5), Silviu Suson (2) și Igor Jovanovic (1).

Cu acest succes Craiova a acumulat 17 puncte și este pe locul al doilea, în vreme ce U Cluj rămâne cu două puncte pe locul 9.

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *