Trei premii pentru CFR Cluj la Gala Fotbalului Românesc 2019! Teodora Meluță de la U-Olimpia Cluj, cea mai bună fotbalistă a anului!

Campioana României, CFR Cluj, a fost recomensată cu trei premii la Gala Fotbalului Românesc 2019, iar de la multipla campioană a României la fotbal feminin, U-Olimpia Cluj, Teodora Meluță, a primit titlul de cea mai bună jucătoare în acest an.

Astfel, președintele executiv al clubului din Gruia, Marian Copilu, a fost desemnat cel mai bun președinte din 2019, Ciprian Deac cel mai bun mijlocaș al anului, iar Billel Omrani cel mai bun stranier din Liga 1!

De asemenea, fost component al campioanei, Cristian Manea, a fost ales drept cel mai bun fundaș al anului.

Fotbalul clujean a bifat o altă distincție și la feminin, unde Teodora Meluță, de la „U” Olimpia Cluj, a fost desemnată cea mai bună fotbalistă a anului.

„Mulțumesc din suflet celor care m-au votat și care m-au văzut pe mine drept mijlocașul anului. Îmi pare rău că nu am putut participa la gală. Vreau să le mulțumesc colegilor mei, alături de care muncesc zi de zi și nu în ultimul rând soției mele, care mă suportă și mă acceptă așa cum sunt”, a declarat Ciprian Deac.

„Îmi pare rău că nu am putut participa la gală, avem multe antrenamente și jocuri. Sunt foarte fericit că am primit acest trofeu. Vreau să îi mulțumesc antrenorului, staff-ului și colegilor mei pentru că fără ei nu aș fi putut câștiga distincția. Sunt foarte fericit și foarte mândru”, a fost mesajul transmis de Billel Omrani.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *