Echipa păcii. „U” Cluj a încheiat anul 2019 cu scorul preferat la Târgu Jiu și a ajuns la a zecea remiză

Universitatea Cluj a încheiat anul 2019 cu scorul preferat, remiză, duminică, 8 decembrie, pe terenul formației ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 1-1 (0-1), într-o partidă care a contat pentru etapa a 20-a a Ligii a 2-a și a ajuns la al patrulea rezultat de egalitate consecutiv.

Meciul de la Târgu Jiu nu a fost televizat.

„U” Cluj a deschis scorul în minutul 35 prin atacantul Cristian Gavra. „Studenții” pregătiți de Adrian Falub au încheiat cu un avantaj minim prima parte.

Gorjenii au restabilit egalitatea prin Buia în minutul 52, iar Universitatea Cluj a rămas în inferioritate numerică după eliminarea fundașului Artur Crăciun în minutul 75, care a comis un fault în careu, dar Târgu Jiu a ratat penalty-ul acordat cu o execuție în bară.

În partea a doua au mai intrat Florescu, Rafa Miranda și Kay.

În urma acestui rezultat, „U” Cluj a ajuns la a zecea remiză în campionat și a acumulat la 25 de puncte, încheind anul pe locul 13.

Campionatul intră în pauză competițională, iar sezonul se va relua în weekedul 21-23 februarie, atunci când „U” va primi vizita celor de la FC Argeş.

Foto (c) Daniel Sătmar

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *