Sponsorizare record în fotbalul românesc. Infuzie financiară de 16 milioane de euro la CFR Cluj de la o companie importantă

Performanțele europene ale CFR-ului și cele două titluri consecutive în Liga 1 au atras atenția companiilor importante și sponsorilor.

Potrivit GSP, CFR Cluj ar putea semna în următoarea perioadă un contract de sponsorizare record în fotbalul românesc, care ar urma să se ridice la 16 milioane de euro în 2 ani.

Noul parteneriat dintre CFR Cluj și companie ar urma să fie anunțat curând, cel mai probabil chiar până la revenirea echipei din cantonamentul din Spania, care se va încheia în 25 ianuarie.

Conform sursei citate, firma respectivă ar urma să vină cu o sponsorizare de 7 milioane de euro în primul an. Iar pentru cel de-al doilea, suma ar urma să crească, ajungând la 9 milioane de euro.

Parteneriatul s-ar putea extinde și mai departe, cu o singură condiție: echipa lui Dan Petrescu să reușească să ajungă și anul acesta în grupele unei competiții europene. Există indicii că acesta ar fi fost și unul dintre motivele pentru care tehnicianul a ales să ignore orice altă ofertă care a sosit pe adresa sa în această iarnă și să continue alături de CFR.

În urma rezultatelor din Europa League și UEFA Champions League, CFR Cluj a ajuns până acum la circa 15 milioane de euro încasați de la UEFA.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *