„U” Cluj a terminat la egalitate penultimul amical din Cipru, 2-2 cu ciprioții de la Ermis Aradippou

Universitatea Cluj a disputat marți, 4 februarie, penultimul amical al stagiului de pregătire din Cipru, pe care l-a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu ocupanta primei poziții din liga secundă cipriotă, Ermis Aradippou.

„Studenții” au înregistrat o victorie și o înfrângere în primele două amicale disputate.

Ciprioții de la Ermis au trecut la conducere pe tabelă după 11 minute de la startul partidei. În prima parte, Marius Coman a ratat un penalty, urmat de alte ocazii ale alb-negrilor care nu au avut, însă, vreun efect pe tabelă.

După pauză, Penescu a trecut pe lângă golul egalizator după ce a luat la țintă bara, iar Ermis și-a mărit avantajul. Văsălie a redus din diferență în minutul 63, iar Dorin Goga a stabilit scorul final cu zece minute înainte de final.

„U”: Dur-Bozoancă – Takacs, Pașcalău, Crăciun, Neciu – Florescu, Penescu – Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman.

Au mai intrat: Taub, Văsălie, Telcean, Inacio, Barbu, Mailat, Dican, Goga, Gavra și Ștefănescu.

Rezultatele meciurilor disputate de Universitatea Cluj în Cipru:

„U” – Futbola Klubs RFS 4-2 (29 ianuarie)

„U” – FC Ararat Armenia 1-3 (2 februarie)

„U” – Ermis Aradippou 2-2 (4 februarie)

Ultima partidă amicală din Cipru va avea loc joi, 6 februarie, de la ora 15:00, împotriva ocupantei locului 6 în campionatul din Letonia, FK Liepaja.

Foto © facebook.com/FCUCluj/

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “„U” Cluj a terminat la egalitate penultimul amical din Cipru, 2-2 cu ciprioții de la Ermis Aradippou

  1. ciocoflenderul februarie 12, 2020 at 10:45 am

    erau vremuri cand U Cluj chiar daca nu performa(sa castige campionatul sau cupa) starnea macar curiozitatea.Generatia 1965-1970 a fost cea mai buna din istoria de 100 de ani a universitatii. Apoi au urmat numai tineri talentati fara succese remarcabile si rar cand incheiau campionatul in prima parte a clasamentului.Dar Clujul era mandru de cea mai fumoasa echipa studenteasca din tara. Nu s-a atins insa performanta Craiovei maxima. Dar dupa 1989 totul s-a naruit.Legendele care ar fi trebuit sa ia fraiele Universitatii pe plan fotbalistic nu s-au ridicat nici la calcaiul lui Remus Campeanu. Chiar daca clubul a inplinit 100 de ani si s-au intrezarit sperante noi de a promova in prima liga cu Sabau(singurul vrednic de asa ceva) s-a ratat la mustata promovarea dar de data asta lipsei de sustinere si a nivelului fotbalistic slab al jucatorilor.Nu vreau sa fiu sarcastic dar a fost o sarbatoare a „Centenarului Ratat” sau altfel spus al centenarului ratatilor.Cu regret trebuie sa spun ca ce a fost nu va mai fi la U si inafar de suporteri nu mai exista nici umbra de studenti cu minte si suflet pentru o idee care a fost U. Trebuie sa se nasca inca un Iuliu Hateganu care sa o repuna pe U acolo unde ii este locul. Dar cand?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *