„U” Cluj, victorii pe linie în ultimele amicale înaintea reluării campionatului

Universitatea Cluj s-a impus sâmbătă, 15 februarie, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, în ultimele două meciuri pregătire înaintea reluării campionatului în Liga a 2-a.

Primul meci amical a avut loc de la ora 11:00, cu Metalurgistul Cugir, iar „studenții” pregătiți de Adrian Falub s-au impus cu scorul de 3-2.

Echipa de start a lui „U” Cluj în meciul cu Metalurgistul:

Gorcea – Inacio, Telcean, Mureșan, Neciu – Barbu, Dican, Ștefănescu, Goga, Mailat – Coman

Atacantul Cristian Gavra a deschis scorul în minutul 17, iar Dohotariu a restabilit egalitatea în minutul 33, stabilind scorul pauzei (1-1).

Bogdan Barbu a majorat diferența în debutul reprizei a doua din penalty (50), iar Mailat a majorat scorul la 3-1, în minutul 64. Cugirul a redus din diferență în minutul 83 și a stabilit scorul final.

În al doilea amical, „U” Cluj a învins-o fără drept de apel pe divizionara a patra, Victoria Cluj, scor 8-0 (4-0).

Echipa a de start a a Universității Cluj în meciul cu Victoria:

Dur-Bozoancă – Ilieș, Crăciun, Florescu, Taub – Văsălie, Penescu – Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman

Alb-negrii au înscris în prima parte prin Marius Coman (5), Vlad Mihalcea din penalty (7), Artur Crăciun (9) și Nicolae Pârvulescu în minutul 15.

După pauză, „U” a mai înscris de patru goluri prin Văsălie (47), George Florescu (52), iar Marius Coman a realizat hattrick în minutele 61 și 78.

La „U” au debutat și noii veniți Tudor Nicholas și Răzvan Horj.

Universitatea Cluj va juca vineri, 21 februarie, pe Cluj Arena, primul meci oficial din 2020, de la ora 20:00, cu FC Argeș.

Foto (c) Marius Jucan

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *