Jucătorii și staff-ul lui „U” Cluj, băgați în „ședință” de fani după înfrângerea cu Metaloglobus. „Plecați cu toții, lăsați-ne, U Cluj nu e o afacere. Dați-vă jos tricourile” – VIDEO

Înfrângerea suferită de Universitatea Cluj sâmbătă, 7 martie, pe teren propriu, cu Metaloglobus București, scor 1-2, i-au făcut pe suporteri să ia atitudine și să vină la vestiare pentru a le cere socoteală după acest nou joc în care trupa lui Falub a dezamăgit.

Antrenorul Adrian Falub i-a băgat în ședință pe jucători imediat după meci, dar la finalul ei au ieșit cu toții de la vestiare și au venit în fața fanilor nervoși pentru a fi trași la răspundere.

Suporterii le-au scandat „Voi nu meritați, la U să jucați” și „Plecați cu toții, lăsați-ne, U Cluj nu e o afacere” au fost mesajele transmise echipei, iar antrenorului Falub i-au cerut demisia.

Tehnicianul Adrian Falub a dialogat cu fanii, susținut și de mijlocașul George Florescu. „Aveți dreptate, nu avem nicio scuză, nu vă pot contrazice pentru că aveți dreptate. Eu când am venit aici nu am avut ca obiectiv promovarea. Nu vom retrogada, dar sper să aveți răbdare și încredere că anul viitor ne vom bate la promovare”, le-a spus Falub fanilor.

Florescu a ieșit și el în față pentru a-i liniști pe fani, susținând că el nu a venit la „U” pentru bani, ci a venit să ajute echipa.

„Suntem tot mai puțini pe stadion, vă place așa cum e. Vom fi tot mai puțini. Nu jucăm nimic, nu sunteți în stare să jucați fotbal. Ce vă lipsește, aveți toate condițiile”, l-a strigat un fan jucătorilor, completat de un altul: „Tăiați-le salariile”. Un alt fan i-a strigat lui Florescu: „Venim cu voi peste tot și voi ce faceți, vă bateți joc de noi, nu puteți lega două pase. Ce vreți, să nu mai venim?”.

Fanii i-au strigat cuvinte grele și directorului general Daniel Stanciu, care nu a avut nicio replică. Lui i s-au reproșat aducerea jucătorilor de la CFR Cluj.

Dezamăgiți și cu nervii întinși la maximum, suporterii nu s-au lăsat înduplecați de cuvintele lui Falub și Florescu și au continuat tirul de înjurături la adresa echipei.

VIDEO

Etapa viitoare, Universitatea Cluj se va deplasa la Arad pentru meciul cu liderul ligii secunde, UTA. Partida va avea loc sâmbătă, 14 martie, de la ora 15:00.

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *