Petrescu, după remiza albă cu Gaz Metan Mediaș: „Nu am fost inspirați. Sper ca ei să joace cu acelați sacrificiu și aceeași determinare și în meciurile celelalte”

Antrenorul Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit de faptul că elevii săi nu au reușit să marcheze și să își fructifice ocaziile avute în meciul de luni de la Mediaș, încheiat nedecis, 0-0.

Acesta a susținut, din nou, că CFR nu e favorită la titlu, iar meciul cu FCSB va fi foarte strâns și trist fără spectatori, dar unul pe muchie de cuțit.

„Până la urmă dacă nu primești gol în deplasare și nu marchezi, asta meriți. Nu am fost inspirați, nu am reușit să marcăm. Ei nu au contat mai deloc în atac, au jucat acest punct și sper să joace și în restul meciurilor cu același sacrificiu și cu aceeași determinare cum au jucat cu noi.

Normal dacă nu marcăm goluri mă îngrijorează, dar nu numai atacanții trebuie să marcheze și fundașii sau mijlocașii. Așa cum am spus, eu nu cred că vom câștiga acest campionat, sunt prea multe lucruri care se întâmpla, chiar dacă toți ne dau favoriți pe noi.

Meciul cu FCSB va fi trist fără spectatori, cu nervi și dramatism, va fi un meci foarte strâns, cu intensitate și un meci pe muchie de cuțit, asa cum au fost toate meciurile cu ei”, a declarat tehnicianul Dan Petrescu la finalul meciului cu Gaz Metan.

CFR Cluj va primi vizita ocupantei locului secund în Liga 1, FCSB, duminică, 15 martie, de la ora 20:30, în Gruia.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *