CFR Cluj își întărește defensiva. Ivan Martic ar fi semnat cu campioana României

Campioana en-titre a României, CFR Cluj, nu doarme în această pauză competițională forțată din cauza stării de urgență impusă în urma pandemiei de coronavirus și caută soluții pentru a-și întări defensiva.

După transferul controversat al portarului Cristian Bălgrădean (31 ani) de la FCSB, feroviarii ar putea da încă o lovitură prin aducerea fundașului de bandă elvețian Ivan Martic, 29 ani, considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști pe acest post din România.

Informația a fost confirmată de directorul de imagine al Craiovei, Gică Craioveanu, pentru gsp.ro, jucătorul reziliindu-și contractul cu gruparea din Bănie.

Martic a adunat 75 de meciuri în tricoul Craiovei și a venit gratis în 2017 de la Rijeka. În Bănie a înscris 5 goluri și a reușit 7 pase decisive.

Ivan Martic a mai trecut în carieră pe la formațiile St. Gallen, Schaffhausen, Hellas Verona, Spezia și Rijeka.

CFR Cluj îi mai are la dispoziție pe postul lui Martic pe Cristian Manea și Mateo Susic, dar elvețianul este al doilea jucător pe care îl aduce gratis de la o rivală la titlu.

Tehnicianul Dan Petrescu l-a dorit pe Ivan Martic și înainte de acest sezon, după ce împrumutul lui Manea la Apollon Limassol a expirat, dar transferul nu s-a mai realizat din cauza pretențiilor financiare ale Craiovei.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *