Omrani a rămas în țară și laudă autoritățile române în presa franceză: „Au evitat răspândirea virusului! Nu e de glumit cu așa ceva”

Atacantul francez Billel Omrani (26 de ani) a rămas în țară în contextul pandemiei de coronavirus și se pregătește acasă. Vârful CFR-ului a explicat într-un interviu acordat în presa natală de ce are încredere în măsurile luate în țara noastră.

„Aici, în România, nu s-a închis tot, pentru că nu există încă multe cazuri. Autoritățile au reușit să gestioneze rapid situația, pentru a evita răspândirea virusului„, a declarat Omrani, în publicația La Provence.

Francezul se antrenează singur în aceste zile, acasă, dar respectă un program individual stabilit de Petrescu.

Noi am oprit antrenamentele acum cinci-șase zile. Stau acasă și încerc să mă pregătesc, cum pot eu mai bine. Lucrez cu greutățile, fac tracțiuni și abdomene și alerg în jurul casei sau unde nu sunt prea mulți oameni, a mai spus Billel Omrani.

Totuși, jucătorul lui CFR Cluj a subliniat că situația nu este deloc una bună. „Sunt lucruri mai importante decât fotbalul. Trebuie să ne gândim la familiile noastre, la oamenii infectați. N-ar trebui să glumim cu asta, a afirmat francezul.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *