Antrenorul Dan Petrescu nu se gândește la fotbal. „Fac lucruri pe care nu le-am făcut până acum. E o situaţie foarte grea pentru toţi”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, nu se gândește la fotbal în această pauză competițională forțată din cauza crizei de coronavirus. Acesta profită de perioada în care e nevoit să stea acasă și ia o pauză, preferând să își ocupe timpul cu alte activități.

Petrescu a declarat că a renunțat la a mai urmări meciuri de fotbal și se dedică activităților pe care nu a avut timp să le facă până acum din cauza ritmului alert.

„Stau mai mult în cameră, am un prieten şi jucăm un rummy, o carte, ne uităm la filme. Fac tot ceea ce nu făceam înainte. Nu mă mai uit la meciuri deloc.

Când o să înceapă, dacă o să înceapă din nou campionatul, abia atunci vreau să urmăresc din nou fotbalul, până atunci nu vreau să mă uit pentru că vreau să fac lucruri pe care nu le-am făcut până acum”, a spus Petrescu, la Telekom Sport.

„Bursucul” a susținut că a făcut și donații spitalelor, dar nu a dorit ca gestul său să fie făcut public. Acesta a declarat că este o perioadă dificilă pentru toată lumea.

„E o situaţie foarte grea pentru toţi oamenii, nu doar pentru antrenori. Ne gândim în aceste zile la doctori, la tot personalul medical, la cei bolnavi, la ce putem face pentru ei. Am încercat şi eu să ajut în această perioadă, însă fără să apară. Ne gândim la restul oamenilor pentru că în momente ca acestea fotbalul nu mai contează.

E cea mai ciudată perioadă din viaţa fiecărui om. În ultimii 50 de ani nu au mai fost aşa probleme, poate doar la Revoluţie am mai stat închis aşa în casă. E foarte greu, mai ales pentru oamenii care sunt obişnuiţi să facă mişcare, dar trebuie să facem ceea ce ne transmit autorităţile. Sper ca oamenii să asculte şi să stea acasă cât mai mult şi să trece”, a mai declarat tehnicianul campioanei Romaniei.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *