Rugbyștii naționalei României și-au băgat copiii în cantonament

Căpitanul echipei naționale de rugby a României, Mihai Macovei, Florin Surugiu, Andrei Rădoi și Vlăduț Zaharia au devenit antrenori pentru copiii lor de câțiva ani.

Pandemia de Coronavirus a pus pe stop aproape toate competițiile la nivel mondial de trei săptămâni,  iar sportivi resimt din plin lipsa jocurilor oficiale și a antrenamentelor.

Este și cazul rugbyștilor din echipa națională a României. Săturați de pregătirea individuală pe care au făcut-o în această perioadă, unii dintre sportivi au devenit peste noapte antrenori!

Nu au echipe la dispoziție, ci își exercită talentul pedagogic asupra copiiilor lor în vârstă de câțiva anișori.

Astfel, căpitanul „stejarilor”, Mihai Macovei, Florin Surugiu, Andrei Rădoi și Vlăduț Zaharia pregătesc viitorul naționalei, fie că vorbim de fete sau băieți. Cei patru sportivi au improvizat acasă exerciții care de care mai interesante pentru micuții lor, pe care i-au determinat să îndrăgească sportul cu balonul oval. Toți au avut același mesaj pentru români: „Stați acasă!”

„Trecem printr-o perioadă dificilă, în care trebuie să fim responsabili, să ascultăm recomandările autorităților și să rămânem în casă cât putem de mult. Doar împreună putem placa acest virus” – Mihai Macovei, căpitanul naționalei României de rugby.

Credit foto: https://www.facebook.com/rugbyromania – Daniel Nechita

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *