SPECIAL – Stranierii care au îmbrăcat tricoul lui „U” Cluj în ultimii 13 ani

Universitatea Cluj, clubul de fotbal cu o istorie impresionantă și fascinantă, una de 100 de ani, a transferat în ultimii 13 ani 84 de jucători străini, însă puțini au reușit să se remarce prin evoluții constante.

Din păcate pentru alb-negri, mulți dintre „stranierii” veniți au rămas cu restanțe la fotbal, pe când jucători ca Fabio Bilica sau Anthony „Tony” Nwakaeme au reușit să ajungă la formații importante din Europa și „să își facă un nume” în fotbal.

De asemenea, nu trebuie să uităm faptul că au existat și jucători străini precum portarul de origine slovacă Robert Veselovsky, care a lăsat o impresie frumoasă „șepcilor roșii”, intrând în inimile fanilor clujeni și devenind un adevărat idol al tribunelor.

Sezon 2007/2008

1. Pieter Merlier (41) – Goalkeeper-ul belgian a bifat 14 meciuri pentru Universitatea Cluj, unde a ținut poarta intactă 3 meciuri. În cariera sa, acesta a mai activat în România pentru Universitatea Craiova și a mai câștigat o cupă a Belgiei cu Zulte Waregem. În prezent acesta activează pentru clubul SK Berlare din țara natală.

2.Milan Jovanovic (36 ani) –  Muntenegreanul a evoluat pentru „studenți” 16 meciuri și a marcat un gol într-un meci încheiat cu înfrângere contra Gloriei Buzău și a dat un assist decisiv pentru Dorin Goga într-o victorie cu Steaua București. În prezent acesta s-a retras din fotbal, iar în Liga 1 a mai jucat pentru Unirea Urziceni și Universitatea Craiova.

3.Fabio Bilica (41) – Fundașul brazilian a strâns în tricoul „alb-negrilor” 17 meciuri. După perioada petrecută la Cluj, acesta a început să traverseze o formă mult mai bună reușind să câștige campionatul Turciei cu Fenerbahce. În prezent, acesta evoluează pentru echipa din țara natală, America Futebol Clube (SE). A rămas de pomină faultul asupra lui Ruiz, în 2008, când acesta a căzut în careu la un contact ușor cu Bilica, iar Cadu a înscris golul care a adus primul titlu din istoria clubului CFR Cluj, rivala eternă a „șepcilor roșii”. Bilica a fost acuzat de blat atunci.

4. Jae-hong Park (41) – Fundașul sud-coreean a evoluat 17 meciuri pentru Universitatea Cluj, timp în care a marcat două goluri în două rezultate încheiate la egalitate cu Gloria Bistrița și UTA Arad. Ultima formație pentru care a jucat a fost Gyeongnam FC din țara natală.

5. Andre Astorga (40) – Fundașul brazilian a strâns 12 meciuri pentru „studenți”, unde a punctat de două ori în două remize cu Poli Iași și Pandurii Tg. Jiu. În prezent, acesta evoluează pentru formația din țara natală, Caldas Novas

6. Edvan Correia Edson do Nascimento (40) – Mijlocașul brazilian a bifat în România 8 meciuri pentru Universitatea Cluj și 3 pentru Șimleul Silvaniei.

7. Fabien Boudarene (41) – Mijlocașul francez a bifat pentru Universitatea Cluj 8 meciuri. Ultima formație pentru care a evoluat a fost GSI Pontivy din Franța.

8. Romik Khachatryan (41) –  Armeanul a strâns 12 meciuri pentru „șepcile roșii”. Înainte de a veni „U”, acesta a mai evoluat pentru Unirea Urziceni. El și-a încheiat cariera în Uzbekistan, la Lokomotiv Tashkent.

9. Erison Baiano (39) – Brazilianul a evoluat 20 de meciuri pentru Universitatea Cluj, timp în care a strâns 20 de meciuri. După perioada petrecută în tricoul „alb-negrilor”, acesta s-a transferat la Poli Iași. Ultima formație pentru care a evoluat a fost Terengganu FC din Malaysia.

10. Joselito Vaca (37) – Bolivianul a fost în trecere la „U”, nereușind să prindă vreun meci în tricoul alb-negru. Actualmente acesta evoluează pentru Blooming din țara natală.

11. Mamadou Zongo (39) – Două meciuri a prins aripa dreptă din Burkina Faso pentru clujeni. Mijlocașul a evoluat ultima dată pentru echipa din țara natală, ASFA Yennega.

12. Nemanja Jovanovic (36) – Atacantul sârb a îmbrăcat de 29 de ori tricoul Universității și are 6 goluri. Ulterior acesta a plecat la FC Vaslui, unde a bifat 38 de meciuri. Atacantul este în prezent liber de contract, iar ultima formație pentru care a evoluat este Qizilqum Zarafshan din Uzbekistan.

13. Arjon Mustafa (40) – Portarul albanez a fost doar în trecere la „U”, neavând niciun meci oficial pentru „șepci”, iar ultima formație la care a activat a fost KF Tirana B.

Sezon 2008/2009

14. Matteo Bonatti (39) – Fundașul italian a evoluat de-a lungul carierei la formații din eșaloanele inferioare în „Cizmă”. Pentru „U” Cluj a strâns 3 meciuri și a marcat un gol într-o înfrângere cu FC Bihor Oradea.

15. Josias Basso (30) – Fundașul brazilian a strâns 3 meciuri în tricoul alb-negru. De asemenea, 3 meciuri a strâns în cariera sa și pentru echipa italiană Reggina.

16.Noe Acosta (36) – Mijlocașul central spaniol a bifat 16 meciuri pentru „studenți”, perioadă în care a marcat un gol contra Arieșului Turda și a oferit două assist-uri în meciurile disputate împotriva celor de la Fortuna Covaci (Liga II) și cu Steaua București (FCSB). În prezent acesta evoluează pentru formația din prima ligă din India, Jamshedpur Fc.

17. Reinaldo (35) – Mijlocașul ofensiv brazilian a evoluat 11 meciuri în tricoul lui „U”, fără a avea vreo realizare. Actualmente acesta joacă pentru formația din țara natală Nacional SP.

18. Vitor Huvos (31) – Mijlocașul brazilian a prins 3 partide la „șepcile roșii”, fără a avea vreo realizare. Ultima formație pentru care a evoluat a fost FK Koniz, echipă ce se află acum în al treilea eșalon din Elveția.

19. Gabriel Machado (30) – Vârful brazilian a fost unul dintre puținii stranieri cu realizări notabile în tricoul Universității Cluj, adunând 65 de meciuri, 11 goluri și 5 assisturi. În România acesta a mai jucat pentru Steaua București (FCSB), iar acum acesta evoluează pentru FC Regensdorf din Elveția.

20. Robson Luiz Bandeira (37) – Vârful brazilian a fost adus de Universitatea Cluj de la CSM Râmnicu Vâlcea în sezonul 2008/2009. Acesta este cunoscut după conflictele purtate cu conducerea clubului și cu fanii. Singurele sale evoluții concrete au fost la echipa a II-a a clubului. În 2011, „U” a avut pentru o serie de probleme la realizarea unor transferuri din cauza faptului că nu i-au plătit jucătorului brazilian suma de 44.000 de euro.

21. Miroslav Lecic (34) – Vârful sârb a evoluat pentru pentru Universitatea Cluj în al doilea eșalon competitiv, timp în care a oferit un assist în meciul disputat împotriva celor de la Arieșul Turda, un gol în meciul contra celor de la Fortuna Covaci și o dublă în fața celor de la Râmnicu Vâlcea. În România acesta a mai jucat pentru CS Otopeni, iar ultima formație pentru care a evoluat a fost Qyzyljar SK Petropavlovsk din Kazahstan.

Sezon 2010/2011

22. Steven Pele (38) – Francezul a jucat 28 de meciuri pentru „șepcile roșii” și a punctat de 3 ori în partidele disputate împotriva celor de la Gloria Bistrița, Steaua București (FCSB) și ASR Brașov. Ultima formație bifată în carieră a fost Vannes OC din Franța.

23. Lukasz Szukala (35) – Polonezul a strâns pentru Universitatea cluj 29 de meciuri, iar în România a mai jucat pentru Gloria Bistrița, Petrolul Ploiești și Steaua, la ultima reușind să-și atingă apogeul, în ciuda faptului că a reușit să ajungă și în campionatul Turciei. În prezent, fundașul care a bifat 17 meciuri pentru selecționata Poloniei este liber de contract.

24. Habib Balde (35) – Apărătorul originar din Guinea a evoluat în 31 de meciuri pentru „U” Cluj și a înscris  un gol într-un meci câștigat împotriva Gloriei Bistrița. În prima ligă a României a mai jucat la Ceahlăul Piatra Neamț.

25. Peter Cvirik (40) – Slovacul a prins 12 meciuri pentru Universitatea Cluj și a marcat două goluri, unul într-un egal cu FC Vaslui și celălalt într-un meci încheiat cu o înfrângere împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. Apogeul apărătorului slovac a fost la echipa din țara natală, Spartak Trnava.

26. Boban Cenic (38) – Sârbul a prins două meciuri tricoul alb-negru. Formația la care evoluează în acest moment este FK CAR Konstantin din țara natală.

27. Gaston Mendy (34) – Senegalezul a bifat în toate sezoanele petrecute la „U” Cluj 60 de meciuri, unde a reușit un gol într-o victorie cu Oțelul Galați și a mai oferit două assist-uri. În România acesta  a mai jucat la Rapid, Petrolul, ASA Tg. Mureș, Farul Constanța, iar acum activează la echipa antrenată de Cristi Pustai, Dunărea Călărași.

28. Zoran Belosevic (36) – Fundașul sârb a prins doar 5 meciuri pentru Universitatea Cluj. Ulterior a câștigat campionatul din Bosnia-Herțegovina cu HSK Zrinjski Mostar.

29. Elias Bazzi (35) – Argentinianul a strâns 19 meciuri la Universitatea, reușind un assist într-o victorie cu Universitatea Craiova. În România acesta  a mai jucat pentru FC Național, Dinamo și FC Argeș, unde a avut de altfel și cel mai bun randament din carieră.

30. Nicola Ascoli (40) – Italianul a prins doar 5 meciuri pentru „șepcile roșii”. În cariera sa acesta a mai trecut pe la Frosinone, Empoli și US Catanzaro, aflată acum în Serie C.

31. Nasser Menassel (37) – Francezul cu origini algeriene a evoluat 27 de meciuri pentru „studenți”, timp în care a reușit un gol, într-o victorie  împotriva celor de la Dinamo. Francezul a trecut pe la mai multe echipe din fotbalul românesc printre care Pandurii Tg.Jiu, CS Otopeni sau Internațional Curtea de Argeș.

32. Helder Castro (34) – Portughezul a fost în trecere la Universitatea Cluj, neavând niciun meci oficial în tricoul alb-negru. Actualmente acesta joacă la echipa din țara natală, FC Lourosa.

33. Anthony „Tony” Nwakaeme (31) – Nigerianul este unul dintre puțini jucători străini care au avut o contribuție notabilă la Universitatea Cluj, înregistrând 48 de meciuri, 10 goluri și 7 assisturi, fiind considerat unul dintre cei mai prolifici stranieri care au evoluat la „U”. După perioada în care a îmbrăcat tricoul alb-negru, nigerianul a progresat enorm, reușind să câștige 3 titluri de campion în Israel cu Hapoel Beer Sheva. Acum acesta este jucător de bază la Trabzonspor.

34. Roberto Delgado (33) – Italianul a îmbrăcat 29 de meciuri tricoul alb-negru, timp în care a reușit 2 goluri , unul într-o victorie cu Dinamo și celălalt într-un egal cu ASR Brașov.  În România acesta a mai trecut pe la FC Vaslui și Delta Tulcea, iar acum activează în țara natală la Vis Artena.

Sezon 2011/2012

35. Tulio (29) – Fundașul stânga brazilian a bifat două meciuri pentru „studenți”, iar acum evoluează pentru echipa din țara natală, Anapolis GO.

36. Paulius Dauksa (26) – Lituanianul nu a jucat niciun meci pentru Universitatea Cluj, iar ultima formație pentru care a activat a fost FK Kauno Zalgiris.

37. Alex Santiago Monteiro (29) – Brazilianul nu aprins nici un minut în tricoul Universității, iar în cariera sa a mai trecut pe la Veriș Chișinău și FC Snagov.

Sezon 2012/2013

38. Georgios Abaris (37) – Portarul grec nu a avut nicio prezență oficială la „U”. Cea mai bună perioadă din cariera sa a fost în tricoul echipei Asteras Tripoli din Grecia, iar ultima formație la care a activata fost Iraklis Thessalonik.

39. Erico (30) – În perioada petrecută în România a bifat 12 meciuri pentru „șepcile roșii”, dar apogeul l-a atins la Pandurii Tg.Jiu. Actualmente acesta activează pentru clubul din Azerbaijan, FK Sabali.

40. Paraskevas Christou (36) – Fundașul cipriot a bifat 17 partide pentru Universitatea Cluj, iar vârful carierei a fost la fel ca și în cazul brazilianului Erico, la Pandurii Tg.Jiu. În prezent acesta este liber de contract.

41. Alex Braz (35) – Fundașul brazilian a bifat 4 meciuri la „U” Cluj, fără a avea realizări. Acesta a mai trecut în cariera sa pe la Terek Grozny (Akhmat) sau echipe mediocre din Brazilia, cum ar fi Boa Esporte.

42. Plamen Krumov (34) – Fundașul bulgar a bifat la „U” 14 meciuri, oferind două pase de gol, una într-un egal cu ASR Brașov și cealaltă într-o înfrângere la limită cu Rapidul. Jucătorul a mai trecut în România și pe la Concordia Chiajna, iar acum activează în Bulgaria, la Arda  Kardzhali.

43. Paulinho (35) – Portughezul a bifat 17 meciuri pentru „universitari” și a marcat de trei ori împotriva celor de la Concordia Chiajna (dublă) și Gaz Metan Mediaș. De asemenea a fost autorul și a trei pase de gol, iar acum evoluează la PRO Galatina.

44. Alex (29) – Vârful brazilian a bifat în șortul „șepcilor roșii” 18 partide, perioadă în care a reușit un gol într-o victorie cu Ceahlăul Piatra Neamț și un assist într-un alt succes contra celor de la Viitorul Constanța. Apogeul carierei l-a atins la Pandurii Tg.Jiu, iar acum activează la TR-Kabo în Indonesia.

45. Cleiton (36) – Atacantul brazilian are 16 meciuri pentru Universitatea Cluj și 3 goluri, din care două în campionat contra celor de la Viitorul și Oțelul  și unul în Cupa României într-o înfrângere cu Delta Tulcea. Ultima formație pentru care a activat a fost Lajeadense RS (Brazilia)

Sezon 2013/2014

46. Robert Veselovsky (34) –  Portarul slovac a îmbrăcat în 53 de meciuri tricoul alb-negru și a ținut poarta intactă 21 de meciuri, fiind considerat unul dintre cei mai apreciați stranieri. Cu „Vese” între buturi, Universitatea Cluj a ajuns în finala Cupei României din 2015, pierdută în fața FCSB-ului cu 3-0, pe Arena Națională, după ce a eliminat rivala CFR  în semifinale la penalty-uri după o „dublă” manșă memorabilă. În prezent acesta evoluează pentru Nea Salamina Famagusta.

47. Ronald Gercaliu (34) – Fundașul austriac a fost selecționat la Euro 2008, unde a jucat un meci. La „U” are 8 meciuri oficiale. În prezent acesta evoluează la FC Kufstein din al treilea eșalon al Austriei.

48. Stuart van Doten (30) –  Fundașul olandez a prins doar 4 meciuri la „U” Cluj. În prezent, el evoluează pentru clubul american Dutch Lions.

49. Rodrigo Menezes (31) – Mijlocașul brazilian a intrat în două meciuri pentru gruparea „studențească”, iar acum joacă pentru Galicia BA din Brazilia.

50. Emil Rilke (36) – În ciuda faptului că a reușit să câștige două titluri de campion, unul cu MSK Zilina și celălalt cu Slovan Liberec, cehul nu s-a putut impune la Universitatea Cluj în cele 11 meciuri oficiale înregistrate.

51. Florent Sauvadet (31) – Mijlocașul de origine franceză a prins doar 7 meciuri la „U”, mai evoluând în carieră la Petrolul Ploiești. Acum joacă la Annecy FC din Franța.

52. Karim Boutadjine (31) – Atacantul francez cu origini algeriene are 25 de partide bifate pentru clujenii, unde a reușit 3 goluri, din care două în campionat și unul în cupă. De asemenea acesta a mai contribuit cu 5 assisturi, iar ultima formație pentru care a evoluat a fost Al- Muharraq din Bahrain.

53. Roy Odiaka (28) – Atacantul francez a prins 4 meciuri pentru „șepcile roșii”. În cariera sa nu a reușit să se impună la nicio echipă, iar acum acesta s-a retras din activitate.

Sezon 2014/2015

54. Leonidas Panagopoulos (33) – Portarul grec a prins 9 meciuri în poarta Universității, iar în 4 dintre acestea reușit să mențină poarta intactă. În România acesta a mai activat pentru CS Turnu-Severin și Săgeata Năvodari, iar acum este liber de contract.

55. Dino Skvorc (30) –  Fundașul croat a îmbrăcat de 33 de ori tricoul lui „U” și are în palmares 3 trofee de campion (Sheriff Tiraspol, Dinamo Zagreb și Alashkert Yerevan). În prezent acesta activează pentru formația din Slovenia, Rudar Velenje.

56. Diaranke Fofana (30) – Fundașul nu are niciun meci oficial la „U” Cluj, iar în prezenta joacă pentru FC Chamby din Ligue 2.

57. Narcisse Bambara (30) – Originar din Burkina Faso, apărătorul a prins 20 de meciuri în tricoul clujenilor, unde a reușit o pasă de gol pentru Vlad Morar într-o victorie la limită contra rivalei CFR. În România acesta a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, iar acum este liber de contract după despărțirea de Zimbru Chișinău.

58. Daniel Martins (26) – Portughezul a prins două meciuri în tricoul „alb-negrilor”, iar acum activează la Covilha în două ligă din Portugalia.

59. Petar Jovanovic (37) – Fundașul lateral din Bosnia-Herțegovina a bifat 23 de meciuri în tricoul Universității Cluj, perioadă în care oferit două assist-uri în două victorii, unul cu Concordia Chiajna, iar celălalt într-o victorie la scor, 6-0, cu Ceahlăul Piatra Neamț. În România acesta a mai trecut la Politehnica Iași și FC Vaslui, iar acum activează pentru  FK Mladost Lucani.

60.  Gil Bahia (28) – Fundașul lateral de origine braziliană nu a reușit să debuteze la „U”, fiind doar un oaspete exotic la Cluj. Acum acesta joacă pentru formația din prima ligă a Tunisiei, US Ben Guerdane.

61. Sasa Stojanovic (37) – Mijlocașul sârb are 15 meciuri la „U”, având două pase de gol într-o victorie cu CSMS Iași. Acesta are în palmares un trofeu de campion al Serbiei cu Steaua Roșie Belgrad, iar acum evoluează pentru Radnicki Nis.

62. Benjamin van den Broek (26)– Mijlocașul olandez a prins doar 5 meciuri în tricoul „studenților”, iar ultima formație la care a activat este  Koninklijke HFC.

63. Paulinho (27) – Mijlocașul brazilian a prins 9 meciuri pentru Universitatea, unul dintre acestea fiind în Cupă. Singura sa realizare notabilă a jucătorilor a fost o pasă de gol într-o victorie cu 6-0 cu Ceahlăul Piatra Neamț.

64. Pablo Ceppelini (28) – Mijlocașul ofensiv din Uruguay a strâns în total 29 de meciuri la „U”, reușind să puncteze de 5 ori, din care două goluri  au fost în campionat și trei în Cupa României. De asemenea, el a contribuit și cu două pase de gol într-un meci pierdut cu Steaua și într-o remiză cu Viitorul. În prezent acesta evoluează în prima ligă din Mexic, la Cruz Azul.

65. Nuno Viveiros (36) – Portughezul are 32 de meciuri strânse la „U” Cluj și a reușit să înscrie de 4 ori cu CSMS Iași, Concordia Chiajna, Ceahlăul Piatra Neamț și ASR Brașov. De asemenea, el a contribuit și cu 3 pase decisive, iar ultima formație la care a jucat a fost Uniao Madeira din Portugalia

66. Sergio Zijler (32) – Olandezul cu origini surinameze a bifat 2 prezențe pentru Universitatea Cluj, iar ultima formație la care a trecut a fost FC Lienden din liga a IV-a olandeză.

67. Justin Mengolo (26) – Atacantul din Camerun are 34 de meciuri în tricoul alb-negru, adunând 5 reușite și 4 pase de gol. Golurile camerunezului au venit într-o victorie la scor 6-0 contra Ceahlăului (3), într-un egal cu Viitorul (1) și într-o înfrângere cu Oțelul Galați (1). Acesta a mai jucat în prima ligă a României pentru Astra, iar în prezent este liber de contract după despărțirea de Gzira Utd.

68. Danzell Gravenberch (26) – Mijlocașul defensiv olandez a evoluat în 22 de meciuri pentru „U”, perioadă în care a contribuit cu un gol într-o remiză cu Viitorul și un assist în cupă într-o victorie cu ASR Brașov. În prezent acesta activează pentru FC Dordrecht, club din liga a II-a olandeză.

69. Geoffrey Castillion (28) –  Atacantul olandez a bifat 13 meciuri în tricoul „studenților” și a contribuit cu un gol într-un meci câștigat împotriva Rapidului. În prezent acesta activează la Persib Bandung, club din Indonezia.

Sezon 2015/2016

70. Cantug Temel (25) – Portarul turc nu a prins niciun meci pentru Universitatea, iar acum acesta activează pentru Orduspor FK din liga a IV-a din Turcia.

71. Boris Turcak (27) – Slovacul a evoluat în patru meciuri pentru „U”, reușind un gol într-o victorie cu Metalul Reșița. În prezent acesta joacă în a doua ligă din Slovacia, la Fc Petrzalka.

72. Jakub Vojtus (26) – Vârful de origine slovacă care activează în prezent pentru Academica Clinceni are 5 meciuri oficiale pentru „U” Cluj, reușind să puncteze de două ori într-un meci câștigat cu Metalul Reșița.

Sezon 2018/2019

73. Jevrem Kosnic (26) – Fundașul sârb a prins doar 3 meciuri în tricoul „alb-negru”, iar gruparea la care evoluează în prezent este Taranto, club ce activează în eșaloanele inferioare ale fotbalului italian.

74. Kofi Twumasi (23) – Jucătorul american cu origini ganeze a bifat 12 partide pentru Universitatea Cluj, unde a marcat de două ori, prima reușită fiind contra celor de la Aerostar Bacău, iar cea de a doua a fost într-un duel cu Pandurii Tg.Jiu.

Sezon 2019-2020

75. Pedro Mendes (26) – Mijlocașul portughez a bifat doar trei partide pentru „șepcile roșii”, fără realizări notabile. În România acesta a mai trecut înainte e la CSMS Iași și Gaz Metan Mediaș. Forma slabă arătată la Universitatea Cluj nu l-au ajutat să-și mai găsească un alt angajament, în aceste momente fiind liber de contract.

76. Jose Costa (26) – Portarul portughez adus vara trecută a bifat două meciuri pentru „U”. Acesta a revenit în țara natală, unde evoluează pentru echipa din liga a II-a portugheză Cova Piedade.

77. Inacio Miguel (24) – Apărătorul portughez este unul dintre puținii supraviețuitori din campania  eșuată de transferuri realizată de Universitatea Cluj vara trecută. Până acum jucătorul venit de la Braga B  a reușit în cele 22 de meciuri bifate să ofere trei pase de gol

78. Kay (32) – Apărătorul originar din Insulele Capului Verde a fost integralist în 13 meciuri din acest sezon și a contribuit cu 3 goluri. În mercato de iarnă conducerea clubului a încercat să scape de jucător pentru salariul său peste nivelul mediu admis (6000 euro / lună), însă cei de la Academica Coimbra nu l-au mai dorit, iar fotbalistul a fost pus pe lista de transferuri.

79. Andre Ceitil (25) – Mijlocașul portughez a adunat 14 meciuri în tricoul alb-negru, dar nu a reușit să se impună și a părăsit clubul clujean în această iarnă. În prezent acesta a activează pentru Vilafranquense, club din liga a II-a portugheză.

80. Rafael Miranda (25) – Mijlocașul portughez a prins 17 meciuri pentru Universitatea Cluj, timp în care a avut 2 goluri și 5 pase de gol. După despărțirea de „șepcile roții” acesta  a ajuns la Al Seeb din Oman.

81. Artur Crăciun (21) –  Apărătorul din Republica Moldova a bifat 18 meciuri până acum pentru „studenți”, unde a reușit 2 goluri. Evoluțiile bune din tricoul „alb-negrilor” l-au ajutat să-și facă debutul la națională într-un meci contra campioanei mondiale, Franța, pe Stade de France

82. Tiago Gomes (33) – Chiar dacă, la prima vedere apărătorul portughez are un CV interesant, bifând în carieră formații precum Benfica, Osasuna sau Metz, acesta nu a reușit să se impună în cele 13 meciuri în care a îmbrăcat tricoul Unviersității Cluj, plecând și el în această iarnă. În prezent, fotbalistul joacă pentru FC Alverca din Portugalia.

83. Arnaud Guedj (22) – Mijlocașul francez venit de FC Skr apari, a evoluat în 8 partide pentru „U”, nereușind să se impună. După ce a părăsit clubul clujean acesta și-a găsit un nou angajament la Muhlenbach din Luxemburg.

84. Hugo Firmino (31) – Adus și el vara trecută pe filiera Octavian Moraru, portughezul a evoluat într-un singur meci în tricoul alb-negru și a părăsit clubul după o lună. În prezent, acesta joacă pentru Estoril Praia din Portugalia.

Autor: Cătălin Stroia

Editori: Vasile Manu / Tiberiu Fărcaș

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *