Bundesliga revine în acest weekend

Primele două eșaloane din fotbalul german își reiau activitatea începând de astăzi, după ce autoritățile de la Berlin și-au dat acordul în acest sens.

De asemena, a existat și un incident la formația Hertha Berlin, în care a fost implicat Salomon Kalou, care a pus multe semne de întrebare în legătură cu reluarea campionatului.

Regulament strict impus de Bundesliga

Pentru reluarea campionatului, oficialii fotbalului german au elaborat un set de reguli stricte, pe care toate formațiile vor trebui să le respecte ca atare. Astfel, jucătorii vor intra cu măști pe teren și nu vor mai da mâna la începutul jocului, iar în cazul în care un jucător marchează nu vor mai exista celebrări împreună cu restul coechipierilor.

Pe teren vor avea acces doar jucătorii, brigada de arbitrii, 10 persoane din staff-ul tehnic, 15 operatori TV, 3 membri ai personalului medical, 3 fotoreporteri, și 4 oameni de ordine.

Una dintre noutățile din campionatul german, este reprezentată de faptul că echipele vor putea efectua 5 schimbări, iar pe teren pot intra maxim doi jucători în perioada în care se pot efectua acestea.

Bundesliga Runda 26

Sâmbătă 16 mai

ora 16:30

Schalke-Dortmund

RB Leipzig- SC Freiburg

TSG 1899 Hoffenheim- Hertha Berlin

Fortuna Dusseldorf- SC Paderborn 07

FC Augsbrg- VFL Wolfsburg

ora 19:30

Eintracht Frankfurt- Borrusia Monchengladbach

Duminică 17 mai

ora 16:30

FC Koln – FSV Mainz 05

ora 19:00

FC Union Berlin – FC Bayern Munchen

Luni 18 mai

ora 21:30

SV Werder Bremen – Bayern 04 Leverkusen

Foto: Bundesliga

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *