Victorie pentru „U” Cluj în al treilea amical al verii, 2-1 cu divizionara a treia Avântu Reghin

Clubul de fotbal FC Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 2-1 sâmbătă, 25 iulie, pe terenul din cadrul Bazei Sportive „Clujana”, în al treilea amical al verii, împotriva divizionarei a treia CSM Avântul Reghin.

Amicalul cu Reghin vine după alte două jocuri de pregătire disputate, cu echipa de liga a 4-a Recolta Dorolț, scor 8-o și victoria cu 3-1 împotriva unei alte divizionare a treia, ACSF Comuna Recea. Din motive necunoscute nici unul dintre aceste amicale nu au fost anunțate oficial.

La prima acțiune la poarta Reghinului a venit și primul gol al Universității, Cristian Gavra a înscris din pasa lui Barbu, iar după câteva minute, același Barbu a încercat și el un șut de la distanță, dar mingea nu a prins cadrul porții. La mijlocul primei reprize, Inacio l-a servit pe Alex Pop, care a trecut pe lângă gol. Până la pauză, Ștefănescu a fost aproape de a marca, șutul său cu pământul trecând pe lângă bară.

Avântul Reghin a dominat începutul reprizei a doua, reușind să puncteze pentru 1-1 în minutul 53. În continuare, jocul a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele părți, „U” având șansa să revină în avantaj la ocaziile lui Rus, Meșter și Coman, care a reluat periculos cu capul o centrare din banda dreaptă venită de la Ilieș. Pe finalul meciului, la o fază de contraatac, Neciu a reușit o incursiune în careul advers și i-a pasat decisiv lui Coman, care a marcat pentru 2-1, stabilind scorul final.

Echipa trimisă de Adrian Falub în teren:

Gorcea, Telcean, Taub, Crăciun, Dican, Ștefănescu, Barbu, Văsălie, Pop, Inacio, Gavra

Au mai intrat:

Vîtcă, Vomir, Pașcalău, Neciu, Negrean, Rus, Pîrvulescu, Ilieș, Goga, Coman, Meșter și Morar.

Foto: fcucluj.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *