Ușoare probleme medicale în lotul echipei U-BT după cantonamentul din Serbia

Site-ul echipei a lansat un comunicat cu privire la starea baschetbaliștilor după revenirea din Serbia. Astfel, clubul notează cu sunt doi jucători cu unele probleme medicale.

Potrivit u-bt.ro, Patrick Richard s-a confruntat în ultimele zile cu o întindere musculară la gamba stângă. „Staff-ul formației noastre nu a vrut să riște și l-a menajat pe american în ultimele zile. Richard va fi complet refăcut pentru duelul cu Igokea Aleksandrovac din data de 23 septembrie.”

De asemenea, o accidentare la genunchi i-a dat unele bătăi de cap lui Sánta Szabolcs, după cum notează site-ul echipei. „Pivotul a efectuat un RMN, care a scos în evidență următorul diagnostic: Leziuni fibrilare cu sinovită adiacentă la nivelul tendonului popliteu, respectiv condropatie patelară la nivelul fațetei mediale.”

„Szabolcs urmează un tratament de fizioterapie, situația fiind analizată zilnic de către staff-ul medical. Dacă recuperarea decurge conform planului, Sánta va putea fi utilizat în meciul cu Igokea.”

U-Banca Transilvania va pleca în Bulgaria duminică (20 septembrie), pentru a putea pregăti duelul cu Igokea Aleksandrovac din 23 septembrie, din preliminariile Basketball Champions League.

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *