Serie pozitivă stopată în orașul „Marii Uniri”. Dejul pierde primul meci în Liga 3

Restanța din etapa a treia dintre Unirea Alba Iulia și Unirea Dej s-a disputat miercuri (14 septembrie), aducând primul rezultat negativ pentru formația de pe Someș.

Giurgean a deschis scorul pentru dejeni, fiind la a patra reușită în ultimele două jocuri oficiale, și debutul meciului era perfect (1-0, minutul 16).

Egalarea pe stadionul „Cetate” a venit două minute mai târziu, când o centrare al lui Fetița a fost deviată în propria poartă de Kereki (18).

Evenimentele s-au succedat mai apoi la poarta dejenilor, care au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Vomir. Selagea (67) a transformat un penalty pentru Alba Iulia, iar Codrea a închis tabela la 3-1 (minutul 88), cu un șut la colțul lung.

Elevii lui Dragoș Militaru pierd astfel primele trei puncte din actuala stagiune, dar rămân pe locul secund, la trei puncte în urma liderului CSO Cugir. De cealaltă parte, Unirea Alba Iulia acumulează 6 puncte și vine într-un pluton format din echipele Sticla Arieșul Turda, CS Hunedoara și Sănătatea Cluj.

Foto: Ziarul Unirea

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *