Echipa de handbal feminin a lui „U” Cluj a anunțat despărțirea amiabilă de antrenorul Alex Curescu

Fără nicio victorie în actuala stagiune a Ligii Florilor, echipa de handbal feminin a CS Universitatea Cluj a anunțat astăzi despărțirea de tehnicianul Alex Curescu, cel care a condus formația în primele șase etape ale acestui sezon.

Curescu nu a reușit să obțină nicio victorie, pe teren, pe banca tehnică a Clujului, adunând șase înfrângeri din tot atâtea partide. Alb-negrele au o singură victorie, cea obținută la masa verde împotriva formației care s-a retras din campionat, ACS Crișul Chișineu-Cris.

„Astăzi, conducerea echipei noastre a ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabila cu antrenorul principal al echipei noastre Alex Curescu.

Pe această cale, dorim sa-i mulțumim pentru munca depusă la acest club și să-i urăm mult succes in carieră”, se arată într-un comunicat al oficialilor clubului.

Un nou antrenor va fi anunțat în perioada următoare.

Rezultatele înregistrate de Universitatea în mandatul lui Alex Curescu:

„U” – CS Dacia Mioveni (25-32)

SCM Gloria Buzău – „U” (28-19)

„U” – CS Activ Prahova Ploiești (19-24)

CSM Galați – „U” (28-21)

„U” – HC Zalău (24-35)

Următoarea etapă pentru echipa de handbal feminin a Univeristății Cluj va avea loc abia în ianuaria anul viitor, cu CS Rapid București.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *