Baschetbalistele pornesc la drum în noul sezon al LNBF

Universitatea Cluj-Napoca debutează vineri în stagiunea 2020/2021 a Ligii Naționale de Baschet Feminin cu un turneu la Satu Mare. Fetele lui Ioannis Koukos vin după calificare în Final 4-ul Cupei României.

În primul joc al turneului va avea loc și întâlnirea cea mai importantă pentru „studente”, cu adversarul cel mai puternic, CSM Satu Mare. Jocul va începe la ora 19.30 și este transmis în direct pe FRB TV.

Sâmbătă universitarele vor juca cu CSU Rookies Oradea, iar duminică cu vechea adversară din Cupă, FCC Baschet Arad. Ambele dispute încep la ora 17 și vor fi transmise pe pagina de YouTube FRB TV.

„Meciurile din Cupa României au rămas în urmă și de atunci ne pregătim intens pentru debutul în campionat. Au intervenit câteva probleme care nu ne-au permis să lucrăm cum am fi dorit, dar trebuie să le depășim și să privim înainte. Va fi un sezon lung în care fiecare meci este important. Dar și mai important este să ne concentrăm cu modestie pe ceea ce avem de făcut: să muncim din greu zi de zi. În această perioadă de pandemie tot ce pot să sper este să fim sănătoși, să avem o atitudine pozitivă și să nu uităm să îi ajutăm pe cei din jurul nostru”, a declarat tehnicianul baschetbalistelor universitare Ioannis Koukos pentru u-cluj.ro

Foto: u-cluj.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *