Călin Ioaniciu, fan „U” Cluj: „Clubul a fost administrat după ureche timp de 20 de ani”

Schimbările de la FC Universitatea Cluj, numirea unui nou președinte și director executiv au fost discutate la podcastul „100% U”, realizat de foștii jurnaliști sportivi Vasile Racovițan și Alin Șutea.

Invitatul acestora a fost un suporter al lui „U” Cluj, cunoscut în peluză, Călin Ioaniciu.

Redăm o serie de opinii ale acestuia spuse în cadrul podcastului:

„Trebuie văzut totul în context la ”U”, pandemia ne-a afectat pe toți. Mie îmi lipsește peluza, mersul la meciuri, de a susține efectiv echipa. Observ o lipsă de coerență administrativă la nivel de conducere la FC ”U„ Cluj. A fost administrată după ureche în ultimii 20 de ani cu excepția începutului perioadei Walter.

Proiectul Socios e obligatoriu să se întâmple, trebuie un canal de comunicare între fani și club. Avem nevoie de puțin să fim fericiți, avem nevoie de mai multă comunicare nu de uși închise. Așa se nasc, prin lipsă de informații, bârfele și legendele urbane, înfloriturile, când ajunge informația deformată la al zecelea receptor e deja realitate”.

Puteți asculta podcastul AICI

Written by 

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *