Alex Pop, autorul primei „triple” în noul sezon al ligii secunde: „Ultimul hattrick l-am reușit la U19”

Alex Pop s-a remarcat în victoria Dejului cu CSC 1599 Șelimbăr, fotbalistul ce a evoluat în ultimele două stagiuni la „U” Cluj înscriind toate golurile partidei.

Sportivul născut la Buenos Aires a contribuit decisiv la succesul Unirii, declarând următoarele pentru pagina de Instagram a clubului:

„O victorie foarte importantă, într-un moment bun, după cum spunea și Mister, suntem pe o pantă ascendentă, creștem de la meci la meci și arătăm asta și în teren. A fost un joc destul de greu, cu un adversar foarte bine organizat din punct de vedere defensiv și cred că și căldura a fost un obstacol astăzi, dar ne bucurăm pentru această victorie și mergem mai departe cu capul sus.”

Pop se află la primul hattrick la seniori, reușind această performanță în trecut doar la juniori, și acolo ultima dată acum doi ani:

„Ultimul hattrick cred că l-am reușit acum doi ani și jumătate, la U19. E primul meu hattrick la seniori, mă bucur foarte mult pentru acesta și sper să continui pe această linie. M-au felicitat toți, de la cei de pe bancă până la cei din teren, din staff, toată lumea e fericită și cel mai important e că am câștigat.

Ne-am descătușat după această victorie și ne bucurăm că a venit, aveam nevoie!”

„Vom fi la fel de montați și determinați să obținem cele 3 puncte și cu FC Brașov”

Fotbalistul de 21 de ani a punctat și aportul suporterilor, care încurajează Unirea Dej indiferent unde joacă:

„Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au venit la stadion și pentru felul în care ne susțin pe tot parcursul meciului, fie că merge mai bine, fie că nu. Ei sunt acolo pentru noi și ne încurajează în continuu!”

Alex Pop mizează pe determinarea echipei în etapa următoare, când urmează o deplasare la FC Brașov, o altă nou-promovată:

„Nu știu cum va fi meciul, însă ce pot să vă spun e că veți vedea o echipă a Unirii Dej la fel de montată și determinată ca și acum și sperăm să ne întoarcem acasă cu toate punctele!”

Foto: Instagram FC Unirea Dej Oficial

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *