Victorie pentru U-Banca Transilvania în primul amical din Serbia

Campionii României la baschet masculin au deschis seria meciurilor de pregătire cu un succes împotriva sârbilor de la Proleter Zrenjanin marți seara.

Împotriva grupării din liga secundă a Serbiei, U-BT s-a impus cu 98-71, după ce la pauză conducea cu 43-37.

Principalul marcator a fost americanul Elijah Stewart, cu 17 puncte, urmat de tandemul Stipanovic-Guzman, ambii cu câte 14 puncte.

Și-au trecut numele pe lista marcatorilor și Ștefan Grasu (12), Dustin Hogue (11), Patrick Richard (9), Toni Katic (7), Luca Colceag (6), Stefan Bircevic (5), Modibo Diaby respectiv David Lăpuște (2). Au evoluat și Alexandru Pașca respectiv Alex Turdean, dar fără să înscrie.

Nandor Kuti, Giordan Watson și Brandon Brown n-au putut face deplasarea în Serbia din motive medicale.

Următorul meci pentru clujeni va fi împotriva FMP Belgrad, pe 26 august.

„Am reușit în mare parte să avem o apărare agresivă”

„Un prim meci în care ne-am atins obiectivele. Am jucat cu o intensitate bună și am reușit în mare parte să avem o apărare agresivă, ceea ce ne-am propus la începutul meciului. Scopul în aceste meciuri amicale este de a deveni o echipă și de a crea relații de joc care să ne facă o echipă bună. Urmează alte cinci meciuri amicale cu echipe puternice. Ne dorim să fim tot mai buni la fiecare meci și să ne îmbunătățim jocul.”, a declarat Mihai Silvășan la final pentru u-bt.basketball.

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *