U-BT a învins Mega Leks Belgrad. Clujenii au bifat două victorii în Serbia

U-BT Cluj-Napoca a întrecut formația sârbă Mega Leks Belgrad într-un joc amical disputat în Serbia sâmbătă, 28 august, scor 79-70.

Ardelenii au fost mai buni în prima repriză și după un avantaj minim după sfertul inaugural, au condus la pauză cu 12 puncte diferență.

În cele din urmă campionii României la baschet masculin au dispus de adversarii sârbi cu trei posesii diferență, 79-70.

Stefan Birčević s-a remarcat prin 20 de puncte, 4 intercepții, 3 recuperări și o pasă decisivă, potrivit u-bt.basketball, acesta fiind urmat de Elijah Stewart (17 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive), Patrick Richard (13 puncte, 3 pase decisive, 3 recuperări), Toni Katić fiind ultimul în double digits, cu 11 puncte, 5 assist-uri și 3 recuperări.

În perioada 2-5 septembrie clujenii vor fi în Bosnia-Herțegovina, la un turneu organizat de Igokea Aleksandrovac, unde vor participa și Avtodor Saratov respectiv Mornar Bar.

„Am pus mare accent pe apărare, după ce în jocul precedent am primit 99 de puncte”

„A fost încă un meci de pregătire în care am reușit să ne îmbunătățim jocul. Am reușit să și câștigăm, punând un mare accent pe apărare după jocul precedent, în care am primit 99 de puncte. Am întâlnit o echipă talentată, care a înscris doar 70 de puncte. Este un mare plus, am și câștigat meciul. Mergem mai departe cu gândul să ne îmbunătățim jocul. Mai avem trei amicale până la prima partidă oficială. Ne bucurăm că nu au apărut accidentări. La fel ca de fiecare dată, vom viziona acest joc pentru a analiza greșelile și a deveni mai buni.”, a declarat la final Mihai Silvășan pentru u-bt.basketball.

Foto: Twitter KK Mega

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *