„Un joc pe care aș putea să-l împart în două momente”. Concluziile lui Dragoș Militaru după eșecul cu Petrolul Ploiești

Unirea Dej a cedat împotriva Petrolului, scor 1-3, într-un meci contând pentru etapa a 8-a din eșalonul secund. Dejenii sunt la al treilea eșec stagional, în timp ce prahovenii rămân pe primul loc în clasament.

La final, antrenorul Dragoș Militaru a oferit câteva declarații pentru Instagram FC Unirea Dej Oficial:

„Cred că a fost un joc pe care aș putea să-l împart în două momente. Primul moment până în minutul 60, când am dat și gol și conduceam cred că meritat până acolo, dar a intervenit accidentarea lui Burdeț, care ne-a dat puțin peste cap, a trebuit să schimbăm puțin în defensivă în timpul jocului și cel care l-a înlocuit n-a intrat tocmai bine. După cum am arătat timp de 75 de minute, nu meritam să pierdem. Ultimele 15 minute nu mi-au plăcut, nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat în finalul jocului!”

Antrenorul a scos în evidență detaliile care l-au deranjat:

„Nu mi-a plăcut cum am abordat ultimele 15 minute! Am luat un gol din corner, mă deranjează foarte tare lucrul acesta. Cei de la Petrolul au abuzat de multe mingi lungi după ce noi am deschis scorul și n-am putut să respingem mingi simple, zic eu. Le-am dat ocazia să vină peste noi doar cu niște mingi lungi.

Am jucat cu o echipă bună, cu o singură înfrângere în primele 7 etape și consider că ne-am ridicat la nivelul lor în multe momente, deși noi suntem o echipă nou-promovată.”

„Nu avem nimic de pierdut la Chiajna”

Militaru a vorbit pe scurt și despre următorul pas, deplasarea de la Concordia Chiajna, o altă candidată la promovare:

„Avem 3-4 zile să ne revenim după acest meci și o să mergem încrezători și acolo. Nu avem nimic de pierdut! O să încercăm să facem un meci bun, sper să recuperăm din băieți, pentru că Alin Burdeț are o problemă destul de serioasă la gleznă, mai sunt 2-3 jucători care acuză anumite dureri și au jucat azi chiar dacă zilele trecute nu s-au antrenat chiar la 100% din capacitate. Asta mă interesează în primul rând, să fie toată lumea aptă și apoi o să plecăm încrezători spre București să putem face un rezultat foarte bun!”

Foto: Instagram FC Unirea Dej Oficial

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *