ACS Volei Turda îşi începe aventura în Divizia A1! Campioana României este primul adversar al nou-promovatei

ACS Volei „Cristina Pîrv” Turda debutează în Divizia A1 la volei feminin cu un meci tare, împotriva campioanei CSM Târgovişte, sâmbătă (9 octombrie) în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Turdencele au promovat în primul eşalon la capătul stagiunii trecute, având acum posibilitatea să joace alături de cele mai bune echipe din ţară la volei feminin.

Formaţia Cristinei Pîrv a suferit mai multe modificări înaintea stagiunii 2021/2022, cea mai importantă fiind plecarea antrenorului Bogdan Tănase în Germania.

Din cauza faptului că noua Sală Polivalentă din Turda nu este încă finalizată, nou-promovata îşi va disputa meciurile în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Înaintea primului meci oficial, care are loc sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 13.00 cu CSM Târgovişte, Cristina Pîrv a oferit câteva declaraţii pentru TurdaNews.net:

„Vreau să mergem cât mai sus, să câștigăm cât mai multe meciuri. Dar, principalul obiectiv este de a ne menține în Divizia A. Deocamdată nu suntem cu lotul complet, mai lipsesc câteva componente din lotul nostru, lipsește antrenorul principal care sperăm că se va alătura cât mai repede. Sunt mândră de ce am realizat, împreună cu cei care au avut încredere în acest proiect. Sunt mândră că sunt din Turda, că putem să face istorie încă o dată. Sunt mândră de fetele care au fost la echipa națională. Sunt extrem de emoționată, parcă joc la Campionatul Mondial. E o realizare, o provocare mare pentru toată lumea, dar pas cu pas vom ajunge unde ne dorim.”

Foto: arhivă Facebook ACS Volei Turda

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *