Lincar nu a participat la conferința de presă. Panduru: ”Posibil că nu dorește să alimenteze tensiuni. Nu comentez în rest. Mergem să luăm cele 3 puncte cu Ripensia”

„U” Cluj a organizat astăzi o conferință de presă clasică, înainte de meci. Este prima oară când antrenorul principal Erik Lincar absentează de la ea. Conferința a prilejuit întâlnirea presei clujene cu preparatorul fizic Cristian Panduru și cu atacantul Albert Hoffman, junior proaspăt întors de la lotul național.

Panduru a spus, întrebat de reporterul Sportulclujean daca i se pare normală absența principalului într-un moment în care președinele Constantin Răduță a recunoscut că e posibil să cedeze locul său, că: „E posibil ca Erik să nu dorească să alimenteze tensiuni într-un moment bun pentru echipă, care are rezultate bune, 6 goluri marcate în ultimele meciuri. Nu comentez în rest. Nu ne interesează ce e sus la conducerea managerială. Noi mergem să luăm cele 3 puncte cu Ripensia, o echipă bună, incomodă„.

Panduru a spus că e bine pentru „U” Cluj că se joacă pe stadionul „Dan Păltinișanu” și nu pe arena Electrica din Timișoara.

„Noi nu ne permitem pași greșiți. Dorim patru succese din cele patru meciuri care urmează, Ripensia, Dejul, Șelimbăr și cu Brașov, ultimul o să însemne întoarcerea pe Cluj Arena, unde este presiune, suporterii lui „U„ doresc să accedem în Liga 1 și pun o presiune. Dar apreciem că ne însoțesc peste tot, este o galerie extraordinară”, a spus preparatorul fizic Panduru.

”U” nu are suspendați și nici un accidentat. „Doar Alexandru e accidentat, dar e deja la recuperare și în trei săptămâni o să se alăture echipei”, a mai spus preparatorul fizic.

În altă ordine de idei, vârful Albert Voinea a fost trimis de Erik Lincar să se antreneze cu echipa de U19, iar tânărul goalkeeper Dragoș Jisa joacă pentru U19.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *