Atacantul Gabriel Debeljuh, printre nominalizații pentru titlul de „Jucătorul săptămânii” în Conference League

Atacantul campioanei CFR Cluj, croatul Gabriel Debeljuh (25 de ani), autorul „dublei” care a adus victoria în meciul cu FK Jablonec, a fost nominalizat de UEFA la titlul “Jucătorul săptămânii” în Conference League.

Debeljuh s-a clasat pe locul patru în ancheta UEFA, în urma voturilor fanilor privind titlul „Jucătorul săptămânii” în Conference League.

În ultima rundă din grupa D a Conference League, CFR Cluj s-a impus pe teren propriu cu echipa cehă Jablonec, scor 2-0. Gabriel Debeljuh a marcat în minutele 45 și 82.

„E bine că am lăsat o impresie bună la final, avem încredere să continuăm munca din campionat și să ne pregătim pentru anul următor. Cred că puteam obține mai mult. În trecut, am avut rezultate mai bune, acum doi ani, anul trecut. Dar așa e fotbalul.

Sunt foarte fericit că am marcat. Dar cel mai important este că am câștigat și am adus bani clubului. Este important, atacantul trebuie să înscrie, dar trebuie să joace bine pentru echipă și să lupte„, a declarat Debeljuh.

În campionatul suntem bine, trebuie să câștigăm cele trei meciuri rămase, apoi să mergem în vacanță, una meritată. Cred că au fost prea multe meciuri în acest sezon… treizeci, câte au fost? Prea multe”, a spus Gabriel Debeljuh, după meciul cu Jablonec.

Au fost primele goluri înscrise de Gabriel Debeljuh în Conference League. Acesta are șapte goluri în acest sezon pentru CFR Cluj, în toate competițiile.

Gabriel Debeljuh poate fi votat de către fani pe site-ul UEFA. Ceilalți jucători nominalizați pentru această distincție sunt Tammy Abraham (AS Roma), Arthur Cabral (Basel) și Andrija Zivkovic (PAOK).

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *