Un jucător crescut de CFR Cluj își anunță revenirea în Gruia

Rămas liber de contract după despărțirea de echipa coreeană FC Seongnam, atacantul crescut de CFR Cluj, Sergiu Buș, își anunță revenirea în Gruia.

Conform surselor Playsport, atacantul în vârstă de 29 de ani s-ar fi înțeles cu trupa feroviară și va semna un contract pe doi ani și jumătate.

Sergiu Buș va avea un salariu de 13.000 de euro pe lună la CFR Cluj, în timp ce în Coreea de Sud a încasat 500.000 de euro pentru cele 11 luni în care a fost jucătorul lui Seongnam FC.

Jucătorul revine astfel la clubul unde s-a format ca jucător profesionist și unde a început fotbalul, fiind legitimat la CFR până în 2013, când a venit transferul la Corona Brașov.

Buș va semna zilele viitoare cu CFR

„Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campionaă. În mare parte ne-am înţeles, verbal totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. Să fac vizita medicală. M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. 

Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa. Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte se semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a declarat Buș potrivit Look Sport.

Acesta a evoluat de 23 de ori în tricoul lui CFR Cluj și a înscris trei goluri.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *