Ce jucători va deplasa „U” Cluj în cantonamentul din Antalya? 4 juniori din academie se vor afla printre ei

Clubul FC Universitatea Cluj va pleca într-un cantonament în Turcia, în Antalya, după ce s-a pregătit timp de 13 zile pe plan local.

„Studenții” vor fi cazați la hotelul de cinci stele Asteria Kremlin Palace din Antalya pentru următoarele zece zile, perioadă în care vor disputa trei amicale, a anuntat site-ul oficial.

Care este lista de 24 de jucători care vor face deplasarea pentru cantonamentul din Turcia, între aceștia fiind și șase juniori din Academia U-Luceafărul.

Portari

Andrei Gorcea, Aurelian Păun, Dragoș Jișa.

Fundași

Roberto Alarcon, Costinel Gugu, Florin Ilie, Denis Ispas, Tudor Vomir, Paul Pîrvulescu, Roberto Romeo, Florinel Mitrea, Iustin Neacșu.

Mijlocași

Cristian Balgiu, Sergio Ribeiro, Vlad Moraru, Dragoș Tescan, Martin Remacle, Florian Haită, Marius Ciobanu, Nicolae Pîrvulescu.

Atacanți

Alexandru Boiciuc, Valentin Alexandru, Albert Hofman, Ely Fernandes (acesta din urmă se va alătura echipei pe parcursul săptămânii).

Nu vor lipsi din cantonamentul și ultimele transferuri efectuate în această iarnă, adică Ely Fernandes, Martin Remacle, Paul Pîrvulescu, Roberto Romeo, Florin Ilie și Aurelian Păun.

Cine sunt juniorii care vor face deplasarea alături de echipa mare în cantonamentul din Turcia

Juniorii Dragoș Jișa (18 ani) și Iustin Neacșu (17 ani) au impresionat în sezonul de toamnă din Liga Elitelor, cu evoluții foarte solide ce au contribuit la primul loc ocupat de micii „studenți” în play-off-ul seriei Vest. Cei doi au fost chemați de Erik Lincar să se antreneze alături de prima echipă în această iarnă și au reușind să impresioneze la fiecare ședință de pregătire.

Transferat vara trecută de”U”, Dragoș Jișa este un portar cu potențial, cu un fizic impunător și cu reflexe foarte bune.

Neacșu este un jucător polivalent, ce poate evolua pe trei posturi: mijlocaș defensiv, fundaș stânga și fundaș central. Pe lângă calitățile defensive, Iustin s-a dovedit a fi un jucător cheie și pe faza de atac pentru echipa de juniori U19 a Universității. Constanța și capacitatea de efort l-au adus în vederile lui Erik Lincar pentru prima echipă, unde a ieșit în evidență atât la antrenamente, dar și în primul amical cu Sănătatea Cluj, când a evoluat timp de o repriză la centrul terenului.

Albert Hofman (19 ani) și Vlad Moraru (18 ani) au intrat în circuitul echipei mari încă din 2021. Albert a ieșit în evidență, fiind cel mai bun marcator al echipei în prima parte a sezonului, în timp ce Vlad a fost jucătorul care a adus un plus de prospețime în echipă și este văzut ca un mare talent.

Andrei Gorcea și Tudor Vomir au crescut de centrul de copii și juniori al Universității Cluj și au devenit deja certitudini pentru echipa noastră.

Andrei Gorcea este la al patrulea sezon alături de echipa de seniori a Universității Cluj. În total, Andrei a strâns 13 meciuri în prima parte a sezonului. A reușit să încheie șapte meciuri fără gol primit: Sănătatea Cluj vs ”U” (0-4); ”U” vs Viitorul Pandurii Târgu Jiu (1-0); Dacia Unirea Brăila vs ”U” (0-3); ”U” vs Unirea Slobozia (2-0); Ripensia Timișoara vs ”U” (0-3); ”U” – FC Brașov (1-0), CSA Steaua vs ”U” (0-1).

Tudor Vomir, revenit după perioada de împrumut de la Unirea Dej în această vară, are 6 apariții pe teren în această stagiatură și a acumulat un număr de 359 de minute de joc. A fost titular în meciurile cu Metaloglobus București (2-1) și Csikszereda (3-1), și a intrat în teren și în partidele cu Unirea Dej (3-1) și CSC Șelimbăr (4-2). În Cupa României a fost titular în ambele meciuri disputate de Universitatea, având și un gol în partida cu Sănătatea Cluj (0-4).

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *