Petrescu, după prima remiză pe teren propriu pentru CFR Cluj în acest sezon: „Astăzi meritam să câștigăm, dar șansa nu a fost cu noi”

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după remiza obținută luni, 31 octombrie, cu FC Botoșani, scor 1-1, că echipa sa ar fi meritat să câștige, dar i-a lipsit șansa și nu a fost la fel de pragmatică ca de obicei.

„Era normal să vină și egalul, anul trecut au fost victorii sau înfrângeri, adică 19 victorii și două înfrângeri. E primul egal acasă din acest campionat, era normal să apară, e foarte greu să câștigi toate meciurile, ne doream foarte mult, dar șansa nu a fost cu CFR astăzi. Dacă în alte meciuri nu meritam să câștigăm și am recunoscut-o, astăzi meritam să câștigăm, am avut ocazii, nu am fost pragmatici cum eram noi de obicei, iar la o fază fixă am luat un gol pe care aș vrea să îl revăd. Jucătorii au vrut, și-au dorit, au combinat, au pasat, s-au dăruit, dar nu a fost de ajuns să câștigăm.

Mă îngrijorează când iau gol în general, dar când iei pe final de meci cu atât mai mult, dar în același timp nu suntem roboți, se poate întâmpla. Și anul trecut când a început mandatul meu au fost niște înfrângeri, a trebuit să rămânem calmi, echilibrați și vor veni și victoriile. Acum e un moment nu foarte greu pentru că două egaluri au venit cu două echipe foarte bune. Mie îmi pare rău mai mult de meciul cu FCSB vă spun sincer. Dacă acolo câștigam, astăzi puteam să și pierdem”, a declarat antrenorul Dan Petrescu în conferința de presă.

Etapa viitoare, CFR Cluj va evolua în deplasare pe terenul lui CSU Craiova, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 21:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *