Antrenorul Potaissei, Horațiu Gal, după victoria cu suedezii de la Alingsås: „E o victorie pe care o merităm, dar calificarea nu e tranșată”

Antrenorul Potaissa Turda, Horațiu Gal, a făcut declarații de la finalul meciului câștigat împotriva suedezilor de la Alingsås, scor 31-30, în optimile European Cup.

Ne așteptam să fie un meci echilibrat. Totuși, am făcut o prima repriză bună, un început de repriză a doua în care ne-am distanțat la șase goluri. După, care a fost un declic, ceva s-a întâmplat și nu am reușit să ne menținem concentrarea la nivelul de până atunci.

Pe parcursul jocului au fost 12 pase greșite, ceea ce spune totul. Nu neapărat sunt jucătorii noștri de vină. Se vede stilul nordic, un stil în mare viteză, pe ambele faze.

E o victorie pe care o merităm, dar calificarea nu e tranșată. Ne vom pregăti foarte bine săptămâna asta. Sper să fim toți sănătoși și vom aborda meciul din Suedia la maxim” – Horațiu Gal.

Cum a comentat antrenorul suedezilor evoluția de la Turda

„A fost un meci greu pentru noi, Turda e o echipă extrem de puternică. Noi nu avem capacitatea Turzii din punct de vedere fizic.

Am avut mari probleme defensive în prima repriză, dar în partea a doua ne-am revenit și să avem câteva contraatacuri și să echilibrăm jocul. Am pierdut, dar a fost un joc în deplasare și cred ca e bine cum a ieșit pentru noi.

Atmosfera din sală a fost superbă, acesta e handbalul. Fanii au fost superbi și cred că a fost un meci frumos pentru public, cu multe contraatacuri”Dennis Sandberg.

Returul dintre cele două formații va avea loc în 20 februarie, în Suedia.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *