Echipa de baschet feminin a lui „U” Cluj, umilită din nou de campioana Sepsi Sf. Gheorghe

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a pierdut de o manieră categorică sâmbătă, 19 februarie, împotriva multiplei campioane a României, Sepsi SIC Sf. Gheorghe, scor 45-92, într-o partidă care a contat pentru etapa a 21-a a Ligii Naționale.

Cu o echipă net superioară, Sepsi și-a impus ritmul încă din debutul confruntării și a controlat partida din Sala Sporturilor „Horia Demian”, impunându-se în primul sfert cu scorul de 15-26.

În sfertul al doilea, „studentele” nu au avut sorți de izbândă și au fost surclasate categoric, reușind doar patru puncte (4-29), iar scorul la pauza mare a fost o diferență semnificativă, 19-55.

Sepsi a continuat dominația autoritară în fieful Universității, iar clujencele nu au reușit să oprească atacurile furibunde ale oaspetelor. În sfertul al treilea, gazdele au reușit să aibă o evoluție curajoasă, însă tot Sepsi s-a aflat la conducere.

Sfertul trei a fost 18-19, iar în ultimul act alb-negrele au reușit doar 9 puncte, scorul fiind la o diferență de 9-19.

Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Khiana Johnson, cu 14 puncte, urmată de Amira Al Ash Hab (11 pct), Taneka Lasha Rubin (8), Bianca Stoica și Alexandra Uiuiu, câte 5 puncte, respectiv Laura Bota (2).

Etapa viitoare, „U” Cluj va evolua în deplasare la Târgoviște, miercuri, 23 februarie.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *