CFR Cluj a transferat un vârf din Gambia, medaliat cu bronz la Cupa Africii pe națiuni U20

CFR Cluj a oficializat ieri transferul lui Jan Mustapha (18 ani), vârf din Gambia careva evolua pentru echipa a doua a clubului.

Potrivit publicației africane fallboweh.gm vârful câștigător al medaliei de bronz la Cupa Africii pe Națiuni U20 ar fi semnat un contract pe durata a 4 ani cu CFR Cluj.

„Sunt recunoscător să mă alătur unui mare club cu o istorie magnifică precum CRF Cluj. Sunt pregătit să-i ajut să-și atingă obiectivele, sunt pregătit psihic și fizic. Sper să mă descurc astfel încât să ne atingem obiectivele împreună”. a subliniat Jah Mustapha pentru fallboweh.gm.

„Pe Mustapha l-am văzut prima dată evoluând pentru naționala U17 a Gambiei împotriva Guineii Bisau și am fost impresionat de el. Este un jucător pur nr.9 capabil să joace cu mingea sus și să se folosească de coechipierii din jurul său. De asemenea, este foarte neînfricat și nu se sfiește de luptele 1 contra 1. A reușit să intre la U 20 și să învețe de la unii dintre colegii săi, este cu adevărat pregătit pentru un viitor luminos. Clujul este o echipă imensă în România, obișnuită cu Liga Campionilor și sunt sigur că se va descurca bine”, a spus antrenorul naționalei Gambiei, Matar Mboge pentru aceeași sursă

foto: fallboweh.gm, CFR Cluj

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *