INEDIT: Ce cartier clujean a dat doi selecționeri la naționala de fotbal a României?

Cartierul clujean Someșeni se poate lăuda cu faptul că a dat doi selecționeri la naționala de fotbal feminin a României. Cei doi selecționeri sunt Mirel Albon și Cristian Dulca, ambii locuiesc în acest cartier.

Mirel Albon a condus naționala de fotbal feminin din 2014 până în 2020 și a fost omul care a dat startul hegemoniei formației „U” Olimpia Cluj, care a câștigat cu el la cârmă titlul de campioană a României la fotbal feminin din 2010 până în 2019.

După plecarea sa de la naționala României, locul său a fost luat de Cristi Dulca, care are ca obiectiv calificarea naționalei de fotbal feminin la Campionatul European din 2025. Dulca a antrenat și echipa clujeană Universitatea Cluj.

Written by 

2 thoughts on “INEDIT: Ce cartier clujean a dat doi selecționeri la naționala de fotbal a României?

  1. Maiculita…ce „stiri”! Pe cand GSP a realizat un excelent reportaj de la vizita lui Burleanu la Someseni, voi ati dat-o in extrema cealalta. Dar sa privim partea buna: ati pomenit acelasi cartier si unul dintre personajele prezente in weekend la Ardealul, ca sa va ingropati pana la capat in ridicol. Oare cand o sa invatati sa faceti presa adevarata, fara farcasi si manuele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.