INEDIT: Ce cartier clujean a dat doi selecționeri la naționala de fotbal a României?

Cartierul clujean Someșeni se poate lăuda cu faptul că a dat doi selecționeri la naționala de fotbal feminin a României. Cei doi selecționeri sunt Mirel Albon și Cristian Dulca, ambii locuiesc în acest cartier.

Mirel Albon a condus naționala de fotbal feminin din 2014 până în 2020 și a fost omul care a dat startul hegemoniei formației „U” Olimpia Cluj, care a câștigat cu el la cârmă titlul de campioană a României la fotbal feminin din 2010 până în 2019.

După plecarea sa de la naționala României, locul său a fost luat de Cristi Dulca, care are ca obiectiv calificarea naționalei de fotbal feminin la Campionatul European din 2025. Dulca a antrenat și echipa clujeană Universitatea Cluj.

sportulclujean

Toate articolele →

2 thoughts on “INEDIT: Ce cartier clujean a dat doi selecționeri la naționala de fotbal a României?

 1. Calin martie 24, 2022 at 2:07 pm

  Maiculita…ce „stiri”! Pe cand GSP a realizat un excelent reportaj de la vizita lui Burleanu la Someseni, voi ati dat-o in extrema cealalta. Dar sa privim partea buna: ati pomenit acelasi cartier si unul dintre personajele prezente in weekend la Ardealul, ca sa va ingropati pana la capat in ridicol. Oare cand o sa invatati sa faceti presa adevarata, fara farcasi si manuele?

  Răspunde
  1. sportulclujean martie 24, 2022 at 2:29 pm

   Siteul a publicat 6 articole de la vizita presedintelui Burleanu. Multumim ca ne cititi.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *