„U” Cluj pregătește „infernul” pe „lupii galbeni”. Biletele pentru meciul cu Petrolul au fost scoase la vânzare

Universitatea Cluj a început vânzarea biletelor de acces pentru derby-ul cu Petrolul Ploiești. Partida este programată marți, 26 aprilie, de la ora 19:00.

Potrivit anunțului Universității Cluj biletele online sunt disponibile pe link-ul: https://www.fcucluj.ro/bilete-meci

De asemenea, tichetele se mai găsesc la magazinul oficial de la Cluj Arena (deschis de luni până vineri între 13:00 și 19:00) și la standul clubului din Iulius Mall (deschis zilnic între 10:00 și 22:00).

După meciul câștigat cu Concordia Chiajna, Erik Lincar a cerut disperat mobilizarea și o susținere cât mai mare din partea fanilor la meciurile echipei rămase pe teren propriu.

„La jocul cu Steaua au fost 10.000-11.000 de oameni, astăzi au fost undeva la 2500. O să-mi atrag, iar reproșuri, dar mai sunt trei jocuri acasă și aș vrea să am și eu 15.000- 20.000 de oameni în tribune, cum a fost primul joc la Petrolul când a fost o presiune uriașă asupra noastră.

Am trecut prin multe momente dificile pe care lumea nu le știe după un an de când mă aflu la această echipă. Acum e momentul să ne susțineți. Mai sunt 3 jocuri acasă și dacă am reuși să le câștigăm pe toate 3, am reuși să promovăm direct” a precizat Erik Lincar.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *