Îndrăgitul interpret Aurel Tămaș, critică acidă la prestația Universității cu Hermannstadt: „Aici este vorba despre o sumă mare de suflete pe care i-ați dezamăgit „

Îndrăgitul interpret de muzică populară Aurel Tămaș, un fan al lui „U” Cluj, a criticat dur prestația „șepcilor roșii” din meciul decisiv pentru promovarea directă împotriva lui Hermannstadt Sibiu, pierdut ieri cu 1-2 de formația „studenților”.

Acesta a postat pe pagina de facebook a Universității Cluj un comentariu, în care a analizat prestația jucătorilor, dar și a oamenilor din conducerea clubului.

„Curg reproșuri, sudălmi , fel de fel de rețete și trimiteri unele acoperite de adevăr altele conforme cu tensiunea și încărcătura momentului .

Fanii și suporterii au motive să fie supărați alături de cei care ajută financiar acest sport și clubul…Mno , unde este „BUBA”?…

Acuma: Părerea mea.

1. Nu aștepta ca un mercenar să lupte până la sacrificiu pentru culorile tale.

2. Nu aștepta minuni în fotbalul românesc atât timp cât și aici au intrat piloșii și politrucii.

3. Unde sunt jucătorii din echipele de juniori crescuți la „U” care băteau la nivelul lor tot ce prindeau la nivel național , iar pe parcurs când trebuiau să facă performanță la echipa mare erau trimiși la plimbare sau lăsați în voia sorții ???.

4.Care a fost judecata și strategia conducerii clubului în pregătirea acestui meci ; pe surse deja unora din lot li se sugera ca după terminarea returului să își caute echipă.

5. De ce în decursul timpului oameni dedicați culorilor clubului și aici amintesc: Sabău , Falub, Dulca,Florescu, Cociș, etc. li sa arătat ușa în loc să fie lăsați să construiască și să facă performanță având jucători crescuți și dedicați Universității.

6. Propun conducerii Clubului chiar dacă prin minune o să mergem la baraj și vom juca pe prima scenă să țină cont că acei oameni care au fost pe stadion și care iubesc fotbalul Clujean necondiționat așteaptă performanță.

Ce s-a întâmplat ieri trebuia să fie urmat de scuze din partea tuturor, de la jucători până la Conducere… Nu de explicații avem nevoie…

Condiții sunt pentru performanță, stați strâmb și judecați drept, lăsați jocurile de culise. Aici este vorba de o sumă mare de suflete pe care iați dezamăgit… Sper să treceți peste moment și dacă aveți răspunsuri la ce am scris este ok. Dacă nu Someșul tot în jos va curge. Zi bună. Haide „U”..”, a precizat Aurel Tămaș.

Mai mulți fani au rezonat cu comentariul artistului, acesta adunând peste 150 de reacții pozitive.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *