Marius Șumudică, gest de fair-play după titlul câștigat de CFR Cluj. „Au câștigat, îi felicit pe această cale. Nu vreau să îmi arog merite”

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, Marius Șumudică, cel care a stat pe banca feroviarilor în primele 7 etape și a fost neînvins, a vorbit despre un nou titlu câștigat de formația din dealul Gruia și a fost extrem de fair-play, nedorind să își aroge vreun merit pentru această performanță.

Șumudică s-a rezumat să îi felicite pe cei care sunt în prezent la CFR Cluj și a recunoscut că este un subiect delicat pentru el, pe care îl va detalia cu o ocazie viitoare.

„Am primit multe telefoane și refuz să comentez despre ce s-a întâmplat, despre acest subiect. Nu vreau să comentez despre acest an, ceea ce s-a întâmplat în România. Cine a luat titlu, cine nu, cine l-a meritat, cine nu l-a meritat. Te rog să-mi respecți decizia.

Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Mi-am făcut doar meseria. Acum sunt în altă parte. Nu vreau să discut. A fost un litigiu. Am plecat cum am plecat. Nu vreau nici măcar să îmi arog merite. Cei care sunt acolo, e treaba lor. Au câștigat, îi felicit pe această cale. În rest, nu vreau să comentez. Este un subiect despre care nu îmi face plăcere să discut.

Se interpretează, se scot din context tot felul de cuvinte și expresii. Nu vreau. Sunt mai multe probleme, pe care nu vreau să le dezvolt acum. Poate o să o fac cândva, dar nu vreau să discut și nu mă interesează ce s-a întâmplat acum”, a spus Marius Șumudică potrivit Digi Sport.

Marius Șumudică a plecat de la CFR Cluj în urma unui scandal monstru. La finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad din Gruia, în zona vestiarelor s-a produs o altercație între doi fizioterapeuți și juristul clubului, care s-a lăsat chiar cu plângeri penale.

Șumudică nu a participat la acest eveniment. În schimb, el ar fi fost demis pentru că a refuzat să se dezică de Marian Copilu, președintele de atunci al CFR-ului, în prezent la Universitatea Craiova. Acesta intrase în dizgrația lui Neluțu Varga și a fost demis, iar tehnicianul, din solidaritate, a dorit să plece alături de el.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *