6 jucători ai lui CFR Cluj, convocați la loturile naționale! Cine sunt feroviarii care vor reprezenta campioana în meciurile din iunie

Sezonul intern s-a terminat iar luna iunie aduce a doua fereastră internațională care este dedicată meciurilor din Nations League. Selecționerul Edi Iordănescu a anunțat astăzi lotul cu care va ataca prima poziția a grupei 3 din Liga B. Trei feroviari și-au găsit loc în echipa aleasă de fostul antrenor din Gruia.

Toți cei trei jucători de la CFR Cluj sunt apărători, respectiv Cristi Manea (16/2), Andrei Burcă (9/0) și căpitanul Mario Camora (7/0). Din ultimul lot convocat a rămas pe dinafară Mihai Bordeianu, care a suferit o scădere de formă în play-off.

Ciprian Deac ar fi fost o altă opțiune pentru Iordănescu, decarul clujenilor fiind din nou providențial în câștigarea celui de-al 5-lea titlu consecutiv. Acesta a marcat 12 goluri și a înregistrat 14 assisturi pe durata întregului sezon care tocmai s-a încheiat. După meciul din ultima etapă de la Buzău, Deac a vorbit despre o eventuală convocare la prima reprezentativă:

„Nu am discutat cu Edi Iordănescu. La națională, sunt jucători mult mai tineri decât mine, mai valoroși, care pot ajuta mai mult. Eu nu mai sper la națională, îi las pe jucătorii mai tineri, pe care naționala îi poate ajuta mai mult decât m-ar ajuta pe mine. Nu sună ca o retragere, dar mie îmi place să fiu realist, să văd realitatea. Cred că nu merit să fiu la națională!”

Florin Bratu, selecționerul naționalei U21 a convocat alți trei CFR-iști: Otto Hindrich, Claudiu Petrila și Daniel Birligea.

Portarul de 19 ani face astfel pasul în față, fiind promovat de la selecționata U20, în timp ce Petrila și Birligea își vor continua prestațiile solide pentru reprezentativa de tineret.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *