Dublă plecare la Rapid! CFR Cluj s-a despărțit de doi fotbaliști care au fost transferați la cealaltă echipă „feroviară”

CFR Cluj rămâne activă în perioada de transferuri nu doar pe planul sosirilor dar și pe cel al plecărilor. Dan Petrescu are o listă de fotbaliști la care vrea să renunțe iar doi dintre ei au luat „calea” Giuleștiului. Valentin Costache și Florin Ștefan au fost transferați de către echipa antrenată de Adrian Mutu, care își clădește o echipă cu pretenții de play-off.

Valentin Costache, adus la Cluj în ianuarie 2018 a contribuit la fiecare dintre cele 5 titluri consecutive câștigate de „frânari”. Venit de la Dinamo pe suma de 700 mii de euro, fostul internațional de tineret a adunat 144 de partide în care a reușit să marcheze de 15 ori și să paseze decisiv în 14 rânduri. Predispoziția la accidentări și randamentul scăzut din sezonul recent încheiat au convins conducerea clujeană să accepte oferta Rapidului.

Florin Ștefan, venit la cererea lui Petrescu imediat după instalarea acestuia ca antrenor al CFR-ului, nu a reușit să se impună pe postul de fundaș stânga în fața lui Mario Camora, căpitanul care a monopolizat poziția în ultimii 11 ani. Doar 11 meciuri a strâns fostul internațional de tineret în tricoul vișiniu. Plecarea acestuia părea iminentă de când șefii din Gruia l-au adus pe Karlo Brucic, noul fundaș stânga al echipei.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *