Albert Hofman, după un hattrick de senzație cu Sănătatea Cluj:” Aștept derby-urile cu CFR. Am păstrat goluri și pentru acele meciuri”

Universitatea Cluj s-a distrat în primul amical cu Sănătatea Cluj, reușind o victorie neverosimilă cu scorul de 9-2. Albert Hofman a fost unul dintre jucătorii alb-negrilor, care a făcut spectacol în acest joc de pregătire, marcând 3 goluri și oferind o pasă de gol.

La final, extrema „șepcilor roșii” s-a arătat încântat de evoluția echipei din primul joc al pregătirii de vară.

„E bine că am un început bun al sesiunii de pregătire și sper să continui așa și să încep la fel de bine și în Liga 1. La antrenamente lucrurile decurg bine și avem un grup unit din câte se poate vedea. O să mai vină și alți jucători, iar noi trebuie să muncim pentru a ne îndeplini obiectivele.”, a spus Hofman.

„Pentru mine acest sezon de liga 1 înseamnă inițierea mea ca fotbalist profesionist. Aștept derby-urile cu CFR și mă gândesc că orice fotbalist și-ar dori să joace în astfel de meciuri, plus că mi-am păstrat goluri. Nu contează cu cine vom juca în primul meci, important este să ne facem treaba. În acest an sunt multe echipe de tradiție în Liga 1 și cu siguranță vor fi multe meciuri frumoase.”, a mai precizat extrema „studenților”.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *