Obiectivul antrenorului lui „U” Cluj, Erik Lincar, pentru Liga 1: „Îmi doresc să o luăm pas cu pas și să facem cât mai multe puncte”

Universitatea Cluj a promovat în Liga 1 după șapte ani, iar tehnicianul Erik Lincar a început pregătirea echipei pentru pretențiile primei ligi pe 14 iunie, urmând să efectueze și un cantonament de 10 zile în Austria.

Lincar a vorbit și despre obiectivele echipei pentru sezonul viitor. Acesta a susținut că speră ca formația să se acomodeze cu Liga 1, iar elevii săi să ia meciurile pas cu pas și să obțină cât mai multe puncte.

„Am început pregătirile pe 14 iunie, avem câteva zile de antrenamente și ne pregătim de un joc amical. După aceea o să plecăm într-un cantonament 10 zile în Austria și așteptăm cu nerăbdare primul joc din Liga 1.

Obiectivul ar fi să reușim să ne acomodăm cu Liga 1. E adevărat că am făcut câteva transferuri importante, sunt 26 de jocuri până când se va trage linie și se va împărți în play-off și play-out.

Eu îmi doresc să o luăm pas cu pas și să facem cât mai multe puncte. Pentru echipele care nu intră în play-off există mari probleme cu retrogradarea deoarece se înjumătățesc punctele”, a spus Erik Lincar pentru ProSport Live.

U Cluj a efectuat până acum cinci transferuri: Ovidiu Bic de la Craiova, Adrian Bălan de la Rapid, Marius Briceag de la Voluntari, Andrei Pițian de la Chindia și Rolandas Baravykas de la UTA.

Alb-negrii vor întâlni astăzi, de la ora 10:30, formația Sănătatea Cluj, în primul amical al verii, pe Cluj Arena.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *