„Olimpicele” debutează astăzi într-o nouă ediție de UEFA Champions League, pe Cluj Arena

„U” Olimpia Cluj debutează astăzi, 18 August 2022, de la ora 18.00, pe stadionul Cluj Arena, în compania sportivelor de la Glentoran Belfast, Irlanda de Nord, într-o nouă ediție de Champions League.

De la ora 11:00 va avea loc celălalt meci european dintre SFK Sarajevo și Burkirkara FC.

Duminică, 21 august, vor avea loc fazele finale, după cum urmează: finala mică (11:00) și finala mare (18:00)

Multipla campioană a României va fi gazda Grupei a 7-a din preliminariile celei mai importante competiții din fotbalul mondial la nivel de cluburi.

Alături de „U” Olimpia Cluj, din Grupa a 7-a mai fac parte formațiile Glentoran W.F.C. (campioana Irlandei), SFK 2000 Sarajevo (campioana Bosniei și Herțegovinei) și Birkirkara F.C. (campioana Maltei).

Meciurile campioanei din Liga Campionilor vor putea fi urmărite în direct pe www.frf.tv!

Etapele preliminare ale UEFA Women’s Champions League din acest sezon vor începe așadar joi, 18 august, și se vor încheia pe 29 septembrie 2022. Un total de 68 de echipe vor concura în rundele de calificare din faza grupelor din UEFA Women’s Champions League 2022/2023, care include două runde, cu 46 de echipe pe ruta campioanelor și alte 22 de formații.

Cele 12 câștigătoare din turul 2 (șapte din ruta campioanelor și alte cinci) vor trece în faza grupelor, pentru a se alătura celor patru echipe care intră în turul respectiv.

Fetele de la „U” Olimpia Cluj sunt optimiste și pline de speranță înaintea startului în noul sezon al Ligii Campionilor. Dacă pentru unele dintre elevele lui Daniel Sima aceasta e prima provocare, pentru căpitanul Ioana Bortan competiția în care a debutat în urmă cu mai bine de un deceniu e deja rutină!

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *