Meciul dintre „U” Cluj și Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe la adresa maghiarilor – VIDEO

Arbitrul Sebastian Colțescu a suspendat pentru zece minute partida dintre Universitatea Cluj și Sepsi OSK din cauza scandărilor rasiste și xenofobe ale galeriei clujenilor.

Meciul a fost întrerupt în minutul 25 după ce galeria alb-negrilor a început să strige „Afară, afară cu ungurii din țară” și au afișat un banner împotriva Ținutului Secuiesc. „4 iunie 1920 / 4 august 1919 – Ținutul Secuiesc nu există”.

În momentul în care fotbaliștii celor două echipe erau la vestiare, ultrașii Universității Cluj au început să fredoneze „Deșteaptă-te, române!”, imnul României. 

De asemenea, fanii clujeni au afișat și un banner dedicat tratatului de la Trianon, cu mesajul: „Tratatul de la Trianon, document sfânt, atestă granițele pentru al nostru pământ”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *